krasulkaa
Fanka BB :)
Po jakim czasie Ci przychodzą?no te easy na amazonie i zamierzam babyplan kupić też na amazonie. A inne to przy okazji supli dorzucam jakieś 2 sztuki zawsze w aptece w której zamawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po jakim czasie Ci przychodzą?no te easy na amazonie i zamierzam babyplan kupić też na amazonie. A inne to przy okazji supli dorzucam jakieś 2 sztuki zawsze w aptece w której zamawiam
no Ty masz bardzo specyficzna sytuację w tym cyklu, bo w sumie nie wiesz na czym stoisz, to ostatnie usg mocno namieszało. Bo jeżeli masz faktycznie to endometrium 2-3mm, to nawet jak owulacja jednak była, to no nie ma to zbyt wielkich szans, mówiąc optymistycznie. Ale jeżeli ten lekarz uznał, że nie było owu, a wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że była, to jest spore prawdopodobieństwo, że przy mierzeniu endometrium też dał dupy i ono wcale nie schudło od poprzedniej wizyty.Ja dziś w sumie jestem trochę zła na siebie, że tak daje sobie jeszcze nadzieję na jakieś tam testowanie w tym cyklu i myślę, że może w wigilię nasikam, gdzie realność i głębia duszy mówi, że nic z tego nie będzie i na co ja czekam , już wolałbym żeby ten okres już przyszedł i czar prysnął.
juz nie pamiętam dokladnie, ale z amazona to raz chyba ponad tydzień czekalam a raz bardzo szybko, chyba za 2, 3 dni były u mniePo jakim czasie Ci przychodzą?
Ja zamowilam dzis z amazone i na jutro mam dostawę.Po jakim czasie Ci przychodzą?
Zawsze broniłam się żeby z tamtad zamawiać. Zdarzyły Ci się kiedyś zagubione paczki czy cos takiego? Na coś muszę zwrócić uwagę najbardziej?juz nie pamiętam dokladnie, ale z amazona to raz chyba ponad tydzień czekalam a raz bardzo szybko, chyba za 2, 3 dni były u mnie
Ja co miesiąc mam podobnie, rozum jedno, nadzieja drugie. I to śmieszne rozczarowanie pomimo tego, że doskonale wiem jaka jest sytuacja.Ja dziś w sumie jestem trochę zła na siebie, że tak daje sobie jeszcze nadzieję na jakieś tam testowanie w tym cyklu i myślę, że może w wigilię nasikam, gdzie realność i głębia duszy mówi, że nic z tego nie będzie i na co ja czekam , już wolałbym żeby ten okres już przyszedł i czar prysnął.
ja tylko 2 razy tam zamawiałam i nie miałam zadnego problemu.Zawsze broniłam się żeby z tamtad zamawiać. Zdarzyły Ci się kiedyś zagubione paczki czy cos takiego? Na coś muszę zwrócić uwagę najbardziej?
No raz endometrium, dwa, że próg i temp.mówi o owu, ale czemu tego nie widział , w sumie inny w 18dc też powinnien już widzieć coś dominującego jeśli owu była 21dc, a powiedział no niech Pani korzysta, ale na nic się nie nastawia , pamiętam tylko, że macica ładna i dał mi receptę na Clo.no Ty masz bardzo specyficzna sytuację w tym cyklu, bo w sumie nie wiesz na czym stoisz, to ostatnie usg mocno namieszało. Bo jeżeli masz faktycznie to endometrium 2-3mm, to nawet jak owulacja jednak była, to no nie ma to zbyt wielkich szans, mówiąc optymistycznie. Ale jeżeli ten lekarz uznał, że nie było owu, a wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że była, to jest spore prawdopodobieństwo, że przy mierzeniu endometrium też dał dupy i ono wcale nie schudło od poprzedniej wizyty.
Ja się uczę, bo jednak jak nie było owu, to nie było na co czekać . Teraz owu było patrząc po progu, ale jeśli endo cienkie to i tak nic z tego nie będzieJa co miesiąc mam podobnie, rozum jedno, nadzieja drugie. I to śmieszne rozczarowanie pomimo tego, że doskonale wiem jaka jest sytuacja.
Ale z drugiej strony fajnie jest czekać na miłe zaskoczenie nawet jeśli nie nadchodzi .
mega to dziwne, bo progesteron w 7dpo jest wyższy niż w 3dc właśnie z powodu pojawienia się ciałka żółtego, a żeby ono się pojawiło, musi wystąpić owu. Tak samo temperatura po owu jest wyższa, bo progesteron jest wyższy. Chyba, że mogą wystąpić jeszcze jakieś inne powody dla podwyszenia się proga.No raz endometrium, dwa, że próg i temp.mówi o owu, ale czemu tego nie widział , w sumie inny w 18dc też powinnien już widzieć coś dominującego jeśli owu była 21dc, a powiedział no niech Pani korzysta, ale na nic się nie nastawia , pamiętam tylko, że macica ładna i dał mi receptę na Clo.