Calineczka92
Fanka BB :)
Też mi się kojarzyNie mam pojęcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mi się kojarzyNie mam pojęcia
Chyba? kupcie sobie jakiś pożądny żel, najlepiej w sklepie z gadżetami erotycznymi, może po prostu się zacieraszJa mam chyba taką skłonność …
Bardzo możliwie, bo ostatnio coś mam sucho często. Albo powódź albo sucho, dwie opcje.Chyba? kupcie sobie jakiś pożądny żel, najlepiej w sklepie z gadżetami erotycznymi, może po prostu się zacierasz
spróbujmy ustalić aktorkęTeż mi się kojarzy
czemu?My ze Starym zawsze używamy żelu, nawet jak mam płodne. I ogólnie polecam to
A jaki polecasz? Używasz, bo masz za sucho?My ze Starym zawsze używamy żelu, nawet jak mam płodne. I ogólnie polecam to
dobra znalazłam. Normal People- ten filmNie mam pojęcia
Ha, u mnie zaraz 23 i idę na kolejne żarcie. Mamy dzisiaj dzień przesilenia wakacyjnego, jedzenie i picie tylko, nawet na seks nie ma siły i ochoty.Jeżu tak się nażarłam frytek, ze zaraz się ociele