LadyCaro
Fanka BB :)
no ja w Wawie tyle dawałam i ogólnie alab i diag jest droższa, a ja robię w takim małym labie i tam jest sporo taniejZa oba razem?! Ja 96
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja w Wawie tyle dawałam i ogólnie alab i diag jest droższa, a ja robię w takim małym labie i tam jest sporo taniejZa oba razem?! Ja 96
E to przyzwoicie54 zl
no ja w Wawie tyle dawałam i ogólnie alab i diag jest droższa, a ja robię w takim małym labie i tam jest sporo taniej
tak się mówi, ale w sumie mega mocno poprawiliśmy wyniki a przez lata nie było nawet 1 ciąży..
Akurat bardzo dobrzeja jeszcze zaraz mam spotkanie w pracy i nie będe moła odświeżać w tym czasie
tak, co zostanie potwierdzone ciążą w tym właśnie cykluHej laski. Przeprowadzę na sobie eksperyment dzisiaj mam 3 dzień cyklu, a miovelia nac przyjdzie dopiero jutro, stąd będę ją brała od 4 do 8 zamiast od 3 do 7
Jak myślicie, zadziała?
A myślisz, że działa w ogóle? Masz PCOS? Ja jakoś zarzuciłam suplementowanie inozytolem, może powinnam wrócić, sama już nie wiem…Hej laski. Przeprowadzę na sobie eksperyment dzisiaj mam 3 dzień cyklu, a miovelia nac przyjdzie dopiero jutro, stąd będę ją brała od 4 do 8 zamiast od 3 do 7
Jak myślicie, zadziała?
zależy w jakiej, ja ostatnio robiłam w przyszpitalnej i kurde po 2h miałam wyniki, ledwo do domu z tego labu wróciłam i były
Za oba razem?! Ja 96
Beta w pakiecie? O proszę, ciekawe, czy ja też mam!To ja w Alabie daję za betę i proga 94 już rok temu dawałam, a potem się okazało że ja mam to w pakiecie lux med za darmo i jestem debilem xD (jedynie wk*rwia teraz umawianie i brak terminów)