reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Lewy jajnik mnie ciągnie aż do pachwiny. W tym cyklu po raz pierwszy w życiu bolą mnie jajniki, wcześniej ewentualnie bolało podbrzusze tak generalnie. A jak pisałyście, że jajnik Was ciągnie aż do pachwiny, to w ogóle nie byłam sobie w stanie tego wyobrazić. No to teraz mam :D aż jestem ciekawa co pokaże USG i o co chodzi lewemu jajnikowi od kilku dni, skoro tydzień temu dominujący pęcherzyk był w prawym

Lewy jajnik mnie ciągnie aż do pachwiny. W tym cyklu po raz pierwszy w życiu bolą mnie jajniki, wcześniej ewentualnie bolało podbrzusze tak generalnie. A jak pisałyście, że jajnik Was ciągnie aż do pachwiny, to w ogóle nie byłam sobie w stanie tego wyobrazić. No to teraz mam :D aż jestem ciekawa co pokaże USG i o co chodzi lewemu jajnikowi od kilku dni, skoro tydzień temu dominujący pęcherzyk był w prawym
Ej mnie też ciągną jajniki od owu. Wróżę implantację i cionsz 🤣

I mnie proszę oznaczyć żebym nie przeoczyła :).
Ok 😘

Tez mam betę w pakiecie i już miałam z pakietu robiona, bo mój ginekolog optymista myślał, ze na pewno już jestem w ciąży.

Mnie po wczorajszym usg tez jakoś lewa cześć brzucha ciągnie, ale faktycznie lewy jajnik mi się wczoraj za macica schował, wiec jak mi te sondę wykrzywił, żeby coś zobaczyć, to nie było miłe, no i czuje nadal ból :/

reklama
Do góry