reklama
Bolilol
Fanka BB :)
Lewy jajnik mnie ciągnie aż do pachwiny. W tym cyklu po raz pierwszy w życiu bolą mnie jajniki, wcześniej ewentualnie bolało podbrzusze tak generalnie. A jak pisałyście, że jajnik Was ciągnie aż do pachwiny, to w ogóle nie byłam sobie w stanie tego wyobrazić. No to teraz mam aż jestem ciekawa co pokaże USG i o co chodzi lewemu jajnikowi od kilku dni, skoro tydzień temu dominujący pęcherzyk był w prawym
Brownie1992
Moderator
Ja też mam w pakiecie tylko musze mieć skierowanie...Pewnie zależy od pakietu, ale ja mam jakiś wysoki
Brownie1992
Moderator
Ej mnie też ciągną jajniki od owu. Wróżę implantację i cionszLewy jajnik mnie ciągnie aż do pachwiny. W tym cyklu po raz pierwszy w życiu bolą mnie jajniki, wcześniej ewentualnie bolało podbrzusze tak generalnie. A jak pisałyście, że jajnik Was ciągnie aż do pachwiny, to w ogóle nie byłam sobie w stanie tego wyobrazić. No to teraz mam aż jestem ciekawa co pokaże USG i o co chodzi lewemu jajnikowi od kilku dni, skoro tydzień temu dominujący pęcherzyk był w prawym
Bolilol
a ananasa żresz? Musisz żreć ananasaEj mnie też ciągną jajniki od owu. Wróżę implantację i cionsz
Aczkolwiek@to_na_pralkę
OkI mnie proszę oznaczyć żebym nie przeoczyła .
Tez mam betę w pakiecie i już miałam z pakietu robiona, bo mój ginekolog optymista myślał, ze na pewno już jestem w ciąży.
Mnie po wczorajszym usg tez jakoś lewa cześć brzucha ciągnie, ale faktycznie lewy jajnik mi się wczoraj za macica schował, wiec jak mi te sondę wykrzywił, żeby coś zobaczyć, to nie było miłe, no i czuje nadal ból :/Lewy jajnik mnie ciągnie aż do pachwiny. W tym cyklu po raz pierwszy w życiu bolą mnie jajniki, wcześniej ewentualnie bolało podbrzusze tak generalnie. A jak pisałyście, że jajnik Was ciągnie aż do pachwiny, to w ogóle nie byłam sobie w stanie tego wyobrazić. No to teraz mam aż jestem ciekawa co pokaże USG i o co chodzi lewemu jajnikowi od kilku dni, skoro tydzień temu dominujący pęcherzyk był w prawym
olka11135
Ja też mam w pakiecie tylko musze mieć skierowanie...
Ja nie muszę na szczęście
królowa_kresek😉🙃
Ja tez sie obraziłam na suple i na staregowięc dooopa z tym.a ja w tym cyklu nawet kwasu foliowego nie brałam...
Bolilol
dlaczego się obraziłaś na starego?Ja tez sie obraziłam na suple i na staregowięc dooopa z tym.
reklama
Zazuu
a ja w tym cyklu nawet kwasu foliowego nie brałam...
Ja też nie