LadyCaro
Fanka BB :)
dobre wyniki. Morfo lekko niżej, ale wszystko inne w normie, więc nie rpzejmowałabym się. Daj mężowi jakieś supelki. Nie sądze, żeby to była prczyna niepowodzeń.Wyniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobre wyniki. Morfo lekko niżej, ale wszystko inne w normie, więc nie rpzejmowałabym się. Daj mężowi jakieś supelki. Nie sądze, żeby to była prczyna niepowodzeń.Wyniki
Myśmy zdaje się mieli dosyć podobne wyniki w pozytywnym cykludobre wyniki. Morfo lekko niżej, ale wszystko inne w normie, więc nie rpzejmowałabym się. Daj mężowi jakieś supelki. Nie sądze, żeby to była prczyna niepowodzeń.
Bierze suplementy. Jak zaczelam to czytac to sie przestraszylam. A pielegniarka jeszcze mu powiedziala ze wyniki nie sa najlepsze , no i chlop mi sie troche przylamaldobre wyniki. Morfo lekko niżej, ale wszystko inne w normie, więc nie rpzejmowałabym się. Daj mężowi jakieś supelki. Nie sądze, żeby to była prczyna niepowodzeń.
Wierzę . Ja to pewnie bym co 2 min odświeżała hahahpierwsze wyniki były bardzo złe, a potem lekami i suplami wyciągneliśmy je kilkukrotnie do góry i weszły w normę poza morfologią.
Ja biorę leki na IO od lipca
Ja już odświeżam. Nie mogę pracować
ja jeszcze zaraz mam spotkanie w pracy i nie będe moła odświeżać w tym czasieWierzę . Ja to pewnie bym co 2 min odświeżała hahah
Ile dałaś $?oczywka
54 zlIle dałaś $?
54 zl