reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

wiesz co, mi się czasami owulaki wydają pozytywne i dopiero jak wrzucam w premom, to się okazuje, że jednak testowa jest słabsza i dopiero po dwóch dniach jest pozytywny. A z plemnikow Starego wystarczy jeden mocarz.
no widzisz, ale te mocarze były do tej pory taki chujowe xD że seks idealnie w owulacje potwierdzoną monitoringiem nic nie dał.

reklama
no widzisz, ale te mocarze były do tej pory taki chujowe xD że seks idealnie w owulacje potwierdzoną monitoringiem nic nie dał.
ja już chyba w piątek pisałam Ci, że "do tej pory się nie udało" nie stanowi obiektywnej przesłanki ku temu, że się nie uda ;>
Ale my tu sobie możemy pitu pitu, a Ty jutro nasikasz do kieliszka i będziemy wiedzieć trochę więcej :)

testami. Pozytyw był 2 grudnia. Policzyłam owu jakoś 3/4 grudnia. I wtedy się bzykaliśmy. Później raczej nie, no nie zapisuje, więc nie wiem, Stary też mówi, że no ręki se nie da uciąć. Bo ja zwracam uwagę na seks w płodne a potem to już wyjebka, jak jest to jest jak nie ma to nie ma.
morał taki ze seks nie uprawiamy tylko w dni płodne. Coś czuje ze u Ciebie owu się przesunęła 🙈

Stanowczo protestuję.
O 7 to ja zaczynam pracę i omija mnie dobra zabawa, bo jestem nie w tej piaskownicy, w której bym życzyła sobie być.
Jak odpalę forum, to będzie już dawno musztarda po obiedzie😤.
Jimmy Fallon No GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

@LadyCaro czekam tu sobie🤞🤞🌈🍀 presji nie wywołuje tylko czekam:
.....ram pam pam ram pam pam....🤓🤞🤞

Moj stary - tym dziś dla mnie jest, mnie wkurwil, wczoraj zasnął, nim do czegos doszło, myślałam, ze ovu wczoraj była, obmyślałam więc plan zemsty np brak seksu do nowego roku mimo, ze wiąże się to z brakiiem ciąży ..... a temperatura spadła dziś mocniej i premom ustawia ovu na dziś i mam dylemat.... jestem zła i powinnam się odwdzięczyć brakiem sexu, bo chociaż wczoraj bezpośrednio sygnalizowałam taką chęć (nie mowię o paskach i pozytywnych ovu) do niczego nie doszla tak mial grafik zapełniony. Ale dzis moze być ovu i chooooj wie, ktorego wilka w sobie nakarmić.🙄😶😑😫

Ostatnia edycja:

Moj stary - tym dziś dla mnie jest, mnie wkurwil, wczoraj zasnął, nim do czegos doszło, myślałam, ze ovu wczoraj była, obmyślałan więc plan zemsty np brak seksu do nowego roku mimo, ze wiąże się to z brakiiem ciąży ..... a temperatura spadła dziś mocniej i premom ustawia ovu na dziś i mam dylemat.... jestem zła i powinnam się odwdzięczyć brakiem sexu, bo chociaż wczoraj bezpośrednio sygnalizowałam taką chęć (nie mowię o paskach i pozytywnych ovu) do niczego nie doszla tak mial grafik zapewniony. Ale dzis moze być ovu i chooooj wie, ktorego wilka w sobie nakarmić.🙄😶😑😫
jeszcze dziś działaj a potem się obrazisz 😉

Moj stary - tym dziś dla mnie jest, mnie wkurwil, wczoraj zasnął, nim do czegos doszło, myślałam, ze ovu wczoraj była, obmyślałan więc plan zemsty np brak seksu do nowego roku mimo, ze wiąże się to z brakiiem ciąży ..... a temperatura spadła dziś mocniej i premom ustawia ovu na dziś i mam dylemat.... jestem zła i powinnam się odwdzięczyć brakiem sexu, bo chociaż wczoraj bezpośrednio sygnalizowałam taką chęć (nie mowię o paskach i pozytywnych ovu) do niczego nie doszla tak mial grafik zapewniony. Ale dzis moze być ovu i chooooj wie, ktorego wilka w sobie nakarmić.🙄😶😑😫
Dobrego wilka nakarm😉.
Po co w sobie gromadzić złe emocje?

reklama
Dziewczynki wracam z info i mam nadzieję żegnam się z tym wątkiem i byciem staraczką.
Nie wiem czy tak będzie i niewiele we mnie wiary, ale postaram się chociaż przez chwilę być po prostu szczęśliwa (trudne to w chooy muszę Wam powiedzieć).
Dla przypomnienia:
17.12- beta 48 prog 22
Dziś
19.12- beta 142 prog 23,58
Wygląda to obiecująco i chociaż chciałoby się więcej jednego i drugiego to biorę co jest 😂🤍
szkoda mi, że uciekasz, ale nie szkoda, że z takiego powodu !
Wszystkim nam się należy Twój cionsz, dajesz nadzieję innym staraczkom. Obyś nigdy nie musiala tutaj wracać! 🤞
No chyba, że dziecko będzie wyjątkowo grzeczne i zaraz zapragniesz drugiego 😁

Do góry