Bolilol
Fanka BB :)
ale jak to owu sprawdzałaś?No i właśnie tu rozum mówi, że to nie możliwe xD
Ogólnie licząc wszystko jestem 15dpo (!!!). Więc tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale jak to owu sprawdzałaś?No i właśnie tu rozum mówi, że to nie możliwe xD
Ogólnie licząc wszystko jestem 15dpo (!!!). Więc tak.
nie śmiej się. Ale ma być marznący deszcz i boję się prowadzićweźże jedz na betę jak będzie ta krecha jutro, nawet po pracy. Czemu chcesz do środy czekać?
testami. Pozytyw był 2 grudnia. Policzyłam owu jakoś 3/4 grudnia. I wtedy się bzykaliśmy. Później raczej nie, no nie zapisuje, więc nie wiem, Stary też mówi, że no ręki se nie da uciąć. Bo ja zwracam uwagę na seks w płodne a potem to już wyjebka, jak jest to jest jak nie ma to nie ma.ale jak to owu sprawdzałaś?
nie śmieje się, sama dzisiaj się porwałam na wyprawę sama do centrum i wracałam w totalna gołoledź i spędziłam najpierw 15 minut w aucie na rozważaniu, czy go nie porzucić. Nie masz jakiegoś laba blisko, żeby pójść albo autobusem podjechać? Albo Stary Cię nie może zawiezc? I nie chodzi mi o nasza ciekawość, a o to, żebyś się nie stresowała do środy kochana. Jeżeli wiesz, że nie będziesz się stresować, to ja nie nalegamnie śmiej się. Ale ma być marznący deszcz i boję się prowadzić
Nie, ja mieszkam na wsi, więc muszę jechać autem. Jak jutro będzie biel to już nie będę miala nadziei. A jak bedą kreski to poczekam... albo pojade na Wilanów do labo całodobowego xDnie śmieje się, sama dzisiaj się porwałam na wyprawę sama do centrum i wracałam w totalna gołoledź i spędziłam najpierw 15 minut w aucie na rozważaniu, czy go nie porzucić. Nie masz jakiegoś laba blisko, żeby pójść albo autobusem podjechać? Albo Stary Cię nie może zawiezc? I nie chodzi mi o nasza ciekawość, a o to, żebyś się nie stresowała do środy kochana. Jeżeli wiesz, że nie będziesz się stresować, to ja nie nalegam
myślę. A był taki jebitnie pozytywny? Sprawdzasz owulaki jakoś np. w premom? I sikalas też po tym pozytywnym? Bo może owu była później? Tylko no nie sprawdzimy tego i tak teraz, więc to w sumie tylko teoretycznie rozważania.testami. Pozytyw był 2 grudnia. Policzyłam owu jakoś 3/4 grudnia. I wtedy się bzykaliśmy. Później raczej nie, no nie zapisuje, więc nie wiem, Stary też mówi, że no ręki se nie da uciąć. Bo ja zwracam uwagę na seks w płodne a potem to już wyjebka, jak jest to jest jak nie ma to nie ma.
rozumiem. Część o Wilanowie mi się podoba. Z całego serduszka trzymam kciuki na poranne sikanie. Weź od razu z jednego kieliszka kilka testów machnijNie, ja mieszkam na wsi, więc muszę jechać autem. Jak jutro będzie biel to już nie będę miala nadziei. A jak bedą kreski to poczekam... albo pojade na Wilanów do labo całodobowego xD
był normalny. W sensie kreski takiej samej intensywności. Potem już nie sikałam.myślę. A był taki jebitnie pozytywny? Sprawdzasz owulaki jakoś np. w premom? I sikalas też po tym pozytywnym? Bo może owu była później? Tylko no nie sprawdzimy tego i tak teraz, więc to w sumie tylko teoretycznie rozważania.
Nastaw się do tego tak, jak czujesz się lepiej, jak jest dla Ciebie bardziej komfortowo
a myślisz, że co ja, z łapanki. 3 zrobięrozumiem. Część o Wilanowie mi się podoba. Z całego serduszka trzymam kciuki na poranne sikanie. Weź od razu z jednego kieliszka kilka testów machnij
wiesz co, mi się czasami owulaki wydają pozytywne i dopiero jak wrzucam w premom, to się okazuje, że jednak testowa jest słabsza i dopiero po dwóch dniach jest pozytywny. A z plemnikow Starego wystarczy jeden mocarz.był normalny. W sensie kreski takiej samej intensywności. Potem już nie sikałam.
Kij wi tak serio. Ale przecież testy owu to troszku loteria... Ale wiesz, wtedy plemniki Starego musiałyby sobie poczekać... Jak herkulesy. A nie są nimi. I dlatego jutro spodziewam się bieli.
I też no po prostu po latach zawodu nie da się inaczej myśleć.