reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

No tak odciągne było niestety. Amh 1.78 jak dobrze pamiętam. Nasienia na razie nie badaliśmy, bo czekaliśmy, aż wróci clo, patrząc po tym to 8mce temu i tak by było już do kosza. Obecnie mce już bierze FertilMan i maca. Po nowym roku mamy w planie badanie nasienia.
To AMH masz bardzo spoko. Ja gorsze, w przeliczeniu na tę jednostę około 0.96, ale lekarz mówił, że tragedii nie, ważne, że fsh i lh są ok, tego próbuję się trzymać, zresztą to wynik na, który nie mam wpływu, więc nic nie da jeśli będę się zamartwiać …
Wyniku badania nasienia partnera oczywiście też się nieco obawiam, pocieszam się, że kiedyś mu się udało spłodzić to może tragedii nie będzie, chociaż to było w choooy lat temu ;).

reklama
To AMH masz bardzo spoko. Ja gorsze, w przeliczeniu na tę jednostę około 0.96, ale lekarz mówił, że tragedii nie, ważne, że fsh i lh są ok, tego próbuję się trzymać, zresztą to wynik na, który nie mam wpływu, więc nic nie da jeśli będę się zamartwiać …
Wyniku badania nasienia partnera oczywiście też się nieco obawiam, pocieszam się, że kiedyś mu się udało spłodzić to może tragedii nie będzie, chociaż to było w choooy lat temu ;).
A ile już się starasz?
Trzymam kciuki za Ciebie 💚🍀.
U mnie tsh ostatnio między 2.1 a 2.6 się waha, ale endo mówi, że do naturalnych do 2.5 okej, a przy stymulacji lepiej zejść 1-1.5

A ile już się starasz?
Trzymam kciuki za Ciebie 💚🍀.
U mnie tsh ostatnio między 2.1 a 2.6 się waha, ale endo mówi, że do naturalnych do 2.5 okej, a przy stymulacji lepiej zejść 1-1.5
W sumie od sierpnia, czyli nie jakoś długo, plus były tygodnie mocno beztrzoningowe.
No i w sumie nie sądzę żebym w tym czasie miała owu, także no…
Czyli u Ciebie pewnie tez problem z owu…
Może razem wskoczymy na clo ;).
Ja za Ciebie też oczywiście trzymam mocno kciuki 🤍.

Ostatnio mi powiedział, że sam próg nie może być stwierdzeniem, że owu była, że 100% pewności daje usg.
a powiedział Ci może czym spowodowany może być wysoki pozioma proga w takim przypadku, jeżeli nie owulacja? Wydawało mi się, że prog rośnie wlasnie w związku z ciałkiem żółtym, które pojawia się po owu

a powiedział Ci może czym spowodowany może być wysoki pozioma proga w takim przypadku, jeżeli nie owulacja? Wydawało mi się, że prog rośnie wlasnie w związku z ciałkiem żółtym, które pojawia się po owu
Powiedział mi tyle, że próbujemy clo zobaczymy jak będzie i wtedy dopiero coś więcej będziemy działać. Drugi który przejrzał wydruki usg, wszystkie badania i opowieść też zlecił clo i max. 2mce, jeśli nie będzie oczekiwanych efekt, mówi, że da mi skierowanie do fajnej klinki niepłodności gdzie kompleksowo się mną zajmą, bo patrząc po tych cyklach jakiś problem jest. I nawet mówi że jedna ma klinikę na fundusz, a drugie wysokosztowe 😂.

reklama
Do góry