reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
no ja z fatsów to pizza, kocham też kfc, troche tam pracowałam i żarłam to jak świnia, nie przejadło sie
To dobrze ze sie nie przejadłas i że się nie roztylas. dobry metabolizm masz :D Moja znajoma pracowała tam chyba z 8lat. zrobila się taka tłusta ze odejść musiala, bo nie potrafiła się hamować z jedzeniem tam...

To dobrze ze sie nie przejadłas i że się nie roztylas. dobry metabolizm masz :D Moja znajoma pracowała tam chyba z 8lat. zrobila się taka tłusta ze odejść musiala, bo nie potrafiła się hamować z jedzeniem tam...
ja jak tam pozłam to jadłam sałatkę, bo sie balam, że sie roztyje,a chodzenie 8h sprawiło, że zaczęłam chudnąć :D

To zmienia postać rzeczy.
To w takim razie przy słabej ferrytynie trzeba żelazo suplementować.
Znaczy tak... to jest kolejna rzecz, którą wiem z forum, i tylko stąd.
Miałam badaną ferrytynę, nie mam jej poniżej normy, ale nie w jakichś super ilościach (już nie pamiętam wyniku). Lekarz niczego nie komentował (no ale to był kardiolog, inny kontekst). Więc ponoć przydałoby się mieć tego zapasu więcej - to wiem z forum. A suplement, którego zdjęcie wrzuciłam jest tutaj właśnie polecany przez ginekologów. Na cały okres ciąży i starania...

Mi właśnie coś pani ginekolog mówiła że to jest inny rodzaj kwasu foliowego i ogólnie jak pytała czy coś suplementują itp jak powiedziałam że biorę pregna start i summavit d ( to mi endokrynolog poleciła ) to mi powiedziała ze mam sobie darować kupowanie pregna start ze jedt potrzebny konkretny kwas foliowy z jakiej tam grupy i poleciła mi ten inofolic
NI znajduję właśnie informacji na temat typu tego kwasu w Inofolic... Jedno jest pewne: gdy porównamy ceny Inofolic i Pregna Start, różnica jest znacząca...

reklama
Do góry