reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
my z mężem robimy sami bo jemy hurtowe ilości 😂
Nas kiedyś znajomi zaprosili na domowe i robili je chyba od 10 rano do 21, powiedziałam wtedy ze nigdy nie wezmę się za robienie tego 💩 sama 😀 zresztą, ja to lubię takie wiesz, fancy 😂 z krewetką w tempurze, w tamago, z kawiorem itd 😂 nie ma lekko
To chyba jakiś rekord na staraczkach 🤩
Ej ja tez mam taką skuteczność w tym cyklu, siedzenie na l4 mi służy 😆

Mój mózg robi to samo! i ogólnie to uwazam to za całkiem zabawne, spojrzę raz i widzę kreskę a zaraz myślę sobie, ze ona powinna być chyba bardziej w prawo i voila! Tam tez jest kreska 😂 dlatego nie ufam już sobie i swoim oczom, póki nie ma kreski job twoju mac to jej nie ma i tyle 🙈
Jebłam.....
Mam to samo.... i jeszcze to z zaspanymi oczyma, ze na bank CIONSZ- i to ta kreska co pod swiatło ją widziałam.

Ja tam jem, jak zamawiamy ze starym zestaw to zawsze nam dają 4 pary pałeczek, głupio nam przyznać, ze to tylko dla nas dwojga 🙄😂
My identycznie, dzieci skubną a my pochłaniamy zestaw za 136 zł dla 4 do 6 osób 🤪😁😉
my z mężem robimy sami bo jemy hurtowe ilości 😂
My tez zaczelismy robić swoje, bo kasa szłaaa ...😑😉😁

Nas kiedyś znajomi zaprosili na domowe i robili je chyba od 10 rano do 21, powiedziałam wtedy ze nigdy nie wezmę się za robienie tego 💩 sama 😀 zresztą, ja to lubię takie wiesz, fancy 😂 z krewetką w tempurze, w tamago, z kawiorem itd 😂 nie ma lekko

Ej ja tez mam taką skuteczność w tym cyklu, siedzenie na l4 mi służy 😆
no właśnie ja też robiłam sama, ale to takie proste, jakiś ogórek, awokado i łosoś. A tempura my life <3 więc muszę mało zjeść w ciągu dnia, bo potem nadrobie srogooooo

reklama
Do góry