reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ja tam jem, jak zamawiamy ze starym zestaw to zawsze nam dają 4 pary pałeczek, głupio nam przyznać, ze to tylko dla nas dwojga 🙄😂
ja kiedyś zamawiałam chińczyka dla siebie i bratowej a że na duży głód, to było tego sporo 🐽🐽🐽 a dostawca na to „widzę, że szykuje się jakieś przyjęcie, tyle tego jedzenia”🤣 wszystko wciągnęłyśmy🤭

Przepraszam że tutaj bo to trochę nie na temat ale pozwolę sobie bo ktoś wspominał o badaniu piersi

Czy jeśli z badań krwi wynika że ca-125 i ca-15.3 (na rak jajnika i piersi) są w normach to lepiej jednak zrobić dodatkowe badania by się upewnić? Czy można jednak żyć póki co spokojnie?

Dziewczyny, ja mam jutro 8dpo i już mnie nosi żeby zrobić test chociaż żeby sprawdzić czy podwójna dawka zastrzyku się wypłukała bo w sumie na ciążę nie ma co liczyć jak zwykle...

reklama
Nie lubię w sumie robić testów bo zawsze widzę biel lub fałszywe cienie. 🤣
Dzisiaj cały dzień słabo się czuję, brzuch boli, zawroty głowy i jakieś ogólne osłabienie...
z tego co rozumiem to chyba robienie testów dla sprawdzenia czy zastrzyk się jeszcze utrzymuje jest raczej rozsądne?
I masz jakieś powody, żeby uważać, że nie ma co liczyć w tym cyklu na ciąże? Tylko mówię o obiektywnych przesłankach, np. nie było seksu w okolicy owulacji albo endometrium cienkie jak barszcz z torebki, niedające szans na zagnieżdżenie

Do góry