reklama
hachette
Fanka BB :)
Ja tam jem, jak zamawiamy ze starym zestaw to zawsze nam dają 4 pary pałeczek, głupio nam przyznać, ze to tylko dla nas dwojgaluz, Owulka. I tak nie jem surowych
Kejcik
ja kiedyś zamawiałam chińczyka dla siebie i bratowej a że na duży głód, to było tego sporo a dostawca na to „widzę, że szykuje się jakieś przyjęcie, tyle tego jedzenia” wszystko wciągnęłyśmyJa tam jem, jak zamawiamy ze starym zestaw to zawsze nam dają 4 pary pałeczek, głupio nam przyznać, ze to tylko dla nas dwojga
Brownie1992
Moderator
Cóż to znów za nowe cholerstwo@LadyCaro to o listerioze chodziło ;p
nikaplis
Przepraszam że tutaj bo to trochę nie na temat ale pozwolę sobie bo ktoś wspominał o badaniu piersi
Czy jeśli z badań krwi wynika że ca-125 i ca-15.3 (na rak jajnika i piersi) są w normach to lepiej jednak zrobić dodatkowe badania by się upewnić? Czy można jednak żyć póki co spokojnie?
Czy jeśli z badań krwi wynika że ca-125 i ca-15.3 (na rak jajnika i piersi) są w normach to lepiej jednak zrobić dodatkowe badania by się upewnić? Czy można jednak żyć póki co spokojnie?
Matylda.<3
my z mężem robimy sami bo jemy hurtowe ilościJa tam jem, jak zamawiamy ze starym zestaw to zawsze nam dają 4 pary pałeczek, głupio nam przyznać, ze to tylko dla nas dwojga
Bolilol
a co Cię powstrzymuje? I jak w ogóle się dzisiaj czujesz?Dziewczyny, ja mam jutro 8dpo i już mnie nosi żeby zrobić test chociaż żeby sprawdzić czy podwójna dawka zastrzyku się wypłukała bo w sumie na ciążę nie ma co liczyć jak zwykle...
Hope99
Nie lubię w sumie robić testów bo zawsze widzę biel lub fałszywe cienie.a co Cię powstrzymuje? I jak w ogóle się dzisiaj czujesz?
Dzisiaj cały dzień słabo się czuję, brzuch boli, zawroty głowy i jakieś ogólne osłabienie...
reklama
Bolilol
z tego co rozumiem to chyba robienie testów dla sprawdzenia czy zastrzyk się jeszcze utrzymuje jest raczej rozsądne?Nie lubię w sumie robić testów bo zawsze widzę biel lub fałszywe cienie.
Dzisiaj cały dzień słabo się czuję, brzuch boli, zawroty głowy i jakieś ogólne osłabienie...
I masz jakieś powody, żeby uważać, że nie ma co liczyć w tym cyklu na ciąże? Tylko mówię o obiektywnych przesłankach, np. nie było seksu w okolicy owulacji albo endometrium cienkie jak barszcz z torebki, niedające szans na zagnieżdżenie