reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ogólnie powiem Wam ze ta betę chciałam dziś zrobić bo nie wiem czy do końca widziałam dziś biel vizira ale może sama już nie chce jej widzieć i to dlatego🙄 nie wyrobiłam się jednak na badanie wiec zrobię test jutro ponownie.
Ale to zbyt późno by było na taki efekt kreski, trochę jasność zmniejszylam zdjęcia bo na fotce nie jest do wykrycia za bardzo. Chyba się nakręcam się, niech już będzie styczeń😂

Załączniki

• IMG_6354.jpeg
    IMG_6354.jpeg
    48 KB · Wyświetleń: 115
Ogólnie powiem Wam ze ta betę chciałam dziś zrobić bo nie wiem czy do końca widziałam dziś biel vizira ale może sama już nie chce jej widzieć i to dlatego🙄 nie wyrobiłam się jednak na badanie wiec zrobię test jutro ponownie.
Ale to zbyt późno by było na taki efekt kreski, trochę jasność zmniejszylam zdjęcia bo na fotce nie jest do wykrycia za bardzo. Chyba się nakręcam się, niech już będzie styczeń😂
Ja nie widzę, ale trochę ślepa jestem 🤷‍♀️🙈

ja niby coś widzę, ale nie jestem pewna co i czy to nie jest prześwit ten taki "techniczny". A kiedy miałaś owu? I czy potwierdzona?

ja niby coś widzę, ale nie jestem pewna co i czy to nie jest prześwit ten taki "techniczny". A kiedy miałaś owu? I czy potwierdzona?
No właśnie tez myśle ze to coś fabrycznego bardziej niż druga kreska ale wiecie jak to już człowiek świruje:):))

Załączniki

• IMG_6361.jpeg
    IMG_6361.jpeg
    37 KB · Wyświetleń: 55
reklama
dla mnie niestety biało :(

Do góry