reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
A ja dostałam pierwszą poporodową miesiaczke po upływie doładnie trzech miesiecy. Cieszyć się czy nie czieszyć. Z jednej strony to ulga bo co miesiąc upewniam się , że Krzyś jeszcze nie będzie miał rodzeństwa.
Kamilka_21
Fanka BB :)
ja dostał okres dokładnie po dwóch miesiacach od porodu
goska29
Fanka BB :)
chyba mozna....niestety.Ja przez pewniem czas brałam tez cerazete i było ok zero plamien nic.Potem zapomniałam i przestałam.Po 2 miesiacach przerwy znowu zaczęłam brac dokładnie po 14 tabletkach dostałam okres i sie wkurzyłam. Znowu nie biore....
kate332
lipcowe mamy'05
ja sie w sumie cieszyłam że to sie bierze bez przerwy bo myslałam że tak jak ze zwykłymi tabletkami nie bedzie okresu a tu jest mam nadzieje że to normalna reakcja i że te tabletki działają ???goska29 pisze:chyba mozna....niestety.Ja przez pewniem czas brałam tez cerazete i było ok zero plamien nic.Potem zapomniałam i przestałam.Po 2 miesiacach przerwy znowu zaczęłam brac dokładnie po 14 tabletkach dostałam okres i sie wkurzyłam. Znowu nie biore....
P
pantera125
Gość
a ja dostałam okresu w 3 miesiące po porodzie, ale potem wszystko już było normalnie i regularnie, karmiłam przy tym intensywnie piersią.
Czytając Wasze posty lżej zrobilo mi sie na duszy. Przy pierwszym dziecku miesiączkę dostałam po 11 miesiącach, a przy drugim dziecku wciąż na nia czekam. Na pewno nie jestem w ciazy, ale zaczynam sie juz martwić. Co prawda nie tesknie za nia nic, a nic. Jednak ulżyło mi po przeczytaniu Waszych wiadomości.
Pozdrawiam :laugh:
Pozdrawiam :laugh:
reklama