reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Miesiączka po porodzie?

Monia4-ja też dostałam 12.08.2005 r. miesiączkę 1 raz po porodzie, a teraz juz nic, czekam i czekam...
Nie wiem, lae w tamtym tygodniu akurat miałam bardzo silne przżycie emocjonalne, zmarała rano mi ciocia :(, a wieczorem dostałamo okresu-może to z emocji? niewiem, ale..nadal czekam w tym m-cu...
Pozdrawiam,pa.

reklama
przykro mi bardzo w wiazku ze smiercia cioci.
jak sie nie doczekam do kona msc to chyba kupie sobie test. ale mam nadzieje ze to nie to

Dziewczyny ja dostalam @ dopiero dziewiec miesiecy po porodzie.Pozniej miesiac przerwy i teraz znow mialam niedawno.Ale jakies takie neregularne mam te @.I brzuch mnie boli pierwszego dnia jak cholercia.Gorzej niz przed ciaza.A mowia, ze po porodzie takie bolesne miesiaczki odchodza w niepamiec...Ale chyba nie u mnie :(

A ja Wam zazdroszcze. Jestem 8tygodni po porodzie i mam juz drugi okres, pierwszy mialam tak po 3 tygodniu, a polug skonczylam w 2 tyg. Tez karmie piersia i bylam juz na pierwszej wizycie u gina, ktory stwierdzil ze po prostu nadrabiam za 9 miesiecy :p.

tak sie złożyło, że jestem akurat dokładnie 2 miesiące po porodzie. Karmię piersią, chociaz z tego co czytam to nie ma to tak dużego znaczenia. Okresu jeszcze nie mam i mam nadzieję, że nie będę mieć przez długi czas ;)

ja jestem 2 miesiące po porodzie i chyba dostałam @ ale nie wiem bo to takie jakby mało obfite brzuch pobolewa podobnie jak przy miesiączce aha i biore cerazete a myślałam ze przy tabletkach nie bedzie nic nie wiem co o tym myśleć ??? ??? ??? ??? ??? aha i karmie piersia jestem w kropce :(

Maluch ma ukończone 6 m-cy i nic. Brałam wcześniej cerazette potem odstawiłam. Jak na razie nie tesknie za ta przyjemnoscia ;)

reklama
przyjemnośc doprawdy względna ale cóż zrobić jak już nadeszła? ja tez miałam nadzieje ze troche od tego odpocznę a tu.... :mad: ???

Do góry