reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Miesiączka po porodzie?

Witam!
ja podobnie jak wiele Mam karmiących piersią długo po porodzie nie dostawałam okresu i już powoli zaczęłam się martwić. Okres pojawił się gdy zaczęłam zmniejszać liczbę karmień a było to 7 miesięcy licząc od porodu.

reklama
Witam!
ja podobnie jak wiele Mam karmiących piersią długo po porodzie nie dostawałam okresu i już powoli zaczęłam się martwić. Okres pojawił się gdy zaczęłam zmniejszać liczbę karmień a było to 7 miesięcy licząc od porodu.

U mnie było tak samo... z tym,ze ja sie nie martwilam;-)...no moze inaczej nie teskniłam wcale a wcale i okres pojawił sie w 6 miesiacu od porodu

Ja jak karmiłam starsze dzieci to nie miałam rok miesiączki,tym razem dostałam już po 3 miesiącach taką delikatną,zobacze czy będzie następna po miesiącu,bo jak sie karmi to różnie bywa.

hejka kobitki a ja mam problem karmilam moją małą do 6 miesiaca a teraz ma juz niecale 9 miesiecy a ja dalej nie mam miesiączki i dodam ze brałam tabletki antykoncepcyjne Azalia i powiem ze zaczynam siemartwic ze cos ze mna nie tak;/

witam moj Kubus konczy niedlugo 3 miesiace plamienia po porodzie mialam jaki8es 3 tygonie pozniej kilka dni przerwy i znowu.teraz czekam na miesiczke ale jeszcze nie dostalam :(czy to normalne ???blagam piszcie wszystko co na ten temat wieci .pozdrawiam

Witaj To kiedy dostaniesz pierwsza miesiaczke po porodzie zalezy od tego kiedy przestaniesz karmic , lub jesli twoja laktacja sie zmiejszy.Ja przestalam karmic gdy moj synek mial pol roku i zaraz po tym dostalm misiaczke.

reklama
Do góry