reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

kurcze niewidziałam tego o tym co KATA podała ze Viki tam dzwoniła

Asia nie ja poprostu myslałam ze dalej o tym sulejowie piszecie

reklama
cena posilkow w grotnikach:
sniadanie 10
obiad 15.50
kolacja 11

jest tez mozliwosc by zrobili nam grila cena do uzgodnienia w zaleznosci od ilosci żarełka od 10 do 28 pln za osobe.
kwestia do przemyslenia.

ja pojade tam w niedziele. umowilam sie na 11.

porobie fotki i pozniej wam pokaze ale mysle ze nie ma nad czym sie zastanawiac i trzeba rezerwowac.

musze tylko wiedziec wstepnie ile pokoi

Ja też jeden pokój dwuosobowy bez dostawki - sew prześpi sie na karimacie, hehehe, albo wcale.
Na razie na dobę.

jutrzeko jak pojade tam w niedziele to dopytam, zrobie fotki.

rozmawialam z ewa , niestety mają inne plany wiec nie dojada ale bedzie najprawdopodobniej grzechotka z kubusiem tyle ze nie zostaną na noc(chociaz ma jeszcze przemyslec tą kwestie)

asia to jest cena za nocleg od osoby w pokoju dwuosobowym z łaz. za dobę: 34,00 zł ;-)
viki super by było gdybyś zorientowała się co i jak na żywo :-) i może z facetem udałoby się jednak wynegocjować zaliczkę np. 60% od całej wartości? ;-) poczaruj go swoim urokiem osobistym :-D

widzę, że w pokojach jest różnie: wersalki albo dwa pojedyncze łóżka (można zsunąć ewentualnie)

ja się piszę na jeden 2 os. pokój z łazienką :-)

reklama
Do góry