reklama
cena posilkow w grotnikach:
sniadanie 10
obiad 15.50
kolacja 11
jest tez mozliwosc by zrobili nam grila cena do uzgodnienia w zaleznosci od ilosci żarełka od 10 do 28 pln za osobe.
kwestia do przemyslenia.
ja pojade tam w niedziele. umowilam sie na 11.
porobie fotki i pozniej wam pokaze ale mysle ze nie ma nad czym sie zastanawiac i trzeba rezerwowac.
musze tylko wiedziec wstepnie ile pokoi
sniadanie 10
obiad 15.50
kolacja 11
jest tez mozliwosc by zrobili nam grila cena do uzgodnienia w zaleznosci od ilosci żarełka od 10 do 28 pln za osobe.
kwestia do przemyslenia.
ja pojade tam w niedziele. umowilam sie na 11.
porobie fotki i pozniej wam pokaze ale mysle ze nie ma nad czym sie zastanawiac i trzeba rezerwowac.
musze tylko wiedziec wstepnie ile pokoi
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ja jeden pokoj
Weroniczka
Klub grudniówek'07
ja też jeden
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
a to mozna z dostawka??
A ewentualnie wejdzie do tego pokoju lozeczko turystyczne??
A ewentualnie wejdzie do tego pokoju lozeczko turystyczne??
jutrzeko jak pojade tam w niedziele to dopytam, zrobie fotki.
rozmawialam z ewa , niestety mają inne plany wiec nie dojada ale bedzie najprawdopodobniej grzechotka z kubusiem tyle ze nie zostaną na noc(chociaz ma jeszcze przemyslec tą kwestie)
rozmawialam z ewa , niestety mają inne plany wiec nie dojada ale bedzie najprawdopodobniej grzechotka z kubusiem tyle ze nie zostaną na noc(chociaz ma jeszcze przemyslec tą kwestie)
asia to jest cena za nocleg od osoby w pokoju dwuosobowym z łaz. za dobę: 34,00 zł ;-)
viki super by było gdybyś zorientowała się co i jak na żywo :-) i może z facetem udałoby się jednak wynegocjować zaliczkę np. 60% od całej wartości? ;-) poczaruj go swoim urokiem osobistym
widzę, że w pokojach jest różnie: wersalki albo dwa pojedyncze łóżka (można zsunąć ewentualnie)
ja się piszę na jeden 2 os. pokój z łazienką :-)
viki super by było gdybyś zorientowała się co i jak na żywo :-) i może z facetem udałoby się jednak wynegocjować zaliczkę np. 60% od całej wartości? ;-) poczaruj go swoim urokiem osobistym
widzę, że w pokojach jest różnie: wersalki albo dwa pojedyncze łóżka (można zsunąć ewentualnie)
ja się piszę na jeden 2 os. pokój z łazienką :-)
reklama
asia to jest cena za nocleg od osoby w pokoju dwuosobowym z łaz. za dobę: 34,00 zł ;-)
[/U]:-)
No wiem, wiem, doczytałam sobie, hehehe...
Podziel się: