reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

kurcze niewidziałam tego o tym co KATA podała ze Viki tam dzwoniła

Asia nie ja poprostu myslałam ze dalej o tym sulejowie piszecie

reklama
cena posilkow w grotnikach:
sniadanie 10
obiad 15.50
kolacja 11

jest tez mozliwosc by zrobili nam grila cena do uzgodnienia w zaleznosci od ilosci żarełka od 10 do 28 pln za osobe.
kwestia do przemyslenia.

ja pojade tam w niedziele. umowilam sie na 11.

porobie fotki i pozniej wam pokaze ale mysle ze nie ma nad czym sie zastanawiac i trzeba rezerwowac.

musze tylko wiedziec wstepnie ile pokoi

Ja też jeden pokój dwuosobowy bez dostawki - sew prześpi sie na karimacie, hehehe, albo wcale.
Na razie na dobę.

jutrzeko jak pojade tam w niedziele to dopytam, zrobie fotki.

rozmawialam z ewa , niestety mają inne plany wiec nie dojada ale bedzie najprawdopodobniej grzechotka z kubusiem tyle ze nie zostaną na noc(chociaz ma jeszcze przemyslec tą kwestie)

asia to jest cena za nocleg od osoby w pokoju dwuosobowym z łaz. za dobę: 34,00 zł ;-)
viki super by było gdybyś zorientowała się co i jak na żywo :-) i może z facetem udałoby się jednak wynegocjować zaliczkę np. 60% od całej wartości? ;-) poczaruj go swoim urokiem osobistym :-D

widzę, że w pokojach jest różnie: wersalki albo dwa pojedyncze łóżka (można zsunąć ewentualnie)

ja się piszę na jeden 2 os. pokój z łazienką :-)

reklama
Do góry