reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

no to super wiadomosc! dzieki serdeczne :*
ja sie pisze!:tak:
chyba poczekamy na odpowiedz wszystkich...jak bedzie pasowało, to padasz nam Viki nr konta i wplacimy Ci pieniadze;-)

kurcze ale to blisko...i my mamy super droge, mieszkamy przy autostradzie A1, wsiadamy i jedziemy prosto na ŁÓdz;-)

reklama
Elcia, nawigacja pokazuje ci orientacyjny czas i bierze pod uwagę wszystkie znaki drogowe, czyli tam, gdzie masz 50 km jedziesz 50 a nie więcej i dlatego czas jest taki. I nie mów mi, że twoj małżonek przestrzega wszystkich ograniczeń prędkości, bo nie uwierzę, hehehe;-)

Do mojej mamy mam 170km i wylicza mi trasę na 3,5h, a my ją przejeżdżamy w 2,2h.
Więc stąd moje 4h, bo do Gadańska z Wawy się tyle jedzie, a jest ok. 330km.

jutrzenka czytaj dobrze hehehehe nie krotko tylko ja napisalam np od 18 albo od 20:-) zalezy jak tam ustalimy... no a do ktorej to chyba bedzie zalezalo od nas.

i tak sobie pomyslalam ze ja moge tam pojechac i zobaczyc jak wyglada to w rzeczwistosci, pogadam z facetem juz konkretnie, porobie zdjecia. moge pojechac tam w niedziele. tylko powiedzmy do jutra wieczora musimy zdecydowac czy nam to pasuje zebym wiedziala jak z gosciem gadac:-p

Mnie nie pasuje tylko jedna rzecz, że trzeba wplacic calość od razu, bo nie daj bóg coś się zdarzy i nie bede mogla przyjechac |( w moim stanie to jest róznie) i kasa przepadla.
No i ta cena to za pokój czy od osoby? Doczytałam, ślepak ze mnie.

Ostatnia edycja:
Elcia, nawigacja pokazuje ci orientacyjny czas i bierze pod uwagę wszystkie znaki drogowe, czyli tam, gdzie masz 50 km jedziesz 50 a nie więcej i dlatego czas jest taki. I nie mów mi, że twoj małżonek przestrzega wszystkich ograniczeń prędkości, bo nie uwierzę, hehehe;-)

Do mojej mamy mam 170km i wylicza mi trasę na 3,5h, a my ją przejeżdżamy w 2,2h.
Więc stąd moje 4h, bo do Gadańska z Wawy się tyle jedzie, a jest ok. 330km.

hehe no jasne ze nie jedzie 50 ale jedzie normalnie a z wilczat do warszawy jedziemy 3,5 h takze szybko nie jezdzimy:):))a mamy285km

hehe Viki widzisz jak ja czytam, nie wiem gdzie widzialam ze to od 18 do 20:-D:-D

jak tak to ok, bierzemy jesli wszyscy sie zgodza.
I fajne to miejsce na grila, pamietacie jak w tamtym roku wszystko targalismy i baba bylo wkur... i jescze kazala nam potem sporzatac :-D:-D:-D.
Bo chyba grill tez bedzie w tym roku co???

reklama
Ela, do warszawy przyjazd dla ciebie to nie problem, a masz tylko 45km mniej, więc już sama nie wiem o co ci chodzi. Moim zdaniem sama stwarzasz sobie barierę nie do przekroczenia.

Ja na wyjazd się piszę. Także trudno, jakby coś było nie tak, to najwyzej kasa przepadnie. A jak z wyżywieniem tam? Jest jakaś stołowka czy gotuejmy sami?

Do góry