reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

no to super wiadomosc! dzieki serdeczne :*
ja sie pisze!:tak:
chyba poczekamy na odpowiedz wszystkich...jak bedzie pasowało, to padasz nam Viki nr konta i wplacimy Ci pieniadze;-)

kurcze ale to blisko...i my mamy super droge, mieszkamy przy autostradzie A1, wsiadamy i jedziemy prosto na ŁÓdz;-)

reklama
Elcia, nawigacja pokazuje ci orientacyjny czas i bierze pod uwagę wszystkie znaki drogowe, czyli tam, gdzie masz 50 km jedziesz 50 a nie więcej i dlatego czas jest taki. I nie mów mi, że twoj małżonek przestrzega wszystkich ograniczeń prędkości, bo nie uwierzę, hehehe;-)

Do mojej mamy mam 170km i wylicza mi trasę na 3,5h, a my ją przejeżdżamy w 2,2h.
Więc stąd moje 4h, bo do Gadańska z Wawy się tyle jedzie, a jest ok. 330km.

jutrzenka czytaj dobrze hehehehe nie krotko tylko ja napisalam np od 18 albo od 20:-) zalezy jak tam ustalimy... no a do ktorej to chyba bedzie zalezalo od nas.

i tak sobie pomyslalam ze ja moge tam pojechac i zobaczyc jak wyglada to w rzeczwistosci, pogadam z facetem juz konkretnie, porobie zdjecia. moge pojechac tam w niedziele. tylko powiedzmy do jutra wieczora musimy zdecydowac czy nam to pasuje zebym wiedziala jak z gosciem gadac:-p

Mnie nie pasuje tylko jedna rzecz, że trzeba wplacic calość od razu, bo nie daj bóg coś się zdarzy i nie bede mogla przyjechac |( w moim stanie to jest róznie) i kasa przepadla.
No i ta cena to za pokój czy od osoby? Doczytałam, ślepak ze mnie.

Ostatnia edycja:
Elcia, nawigacja pokazuje ci orientacyjny czas i bierze pod uwagę wszystkie znaki drogowe, czyli tam, gdzie masz 50 km jedziesz 50 a nie więcej i dlatego czas jest taki. I nie mów mi, że twoj małżonek przestrzega wszystkich ograniczeń prędkości, bo nie uwierzę, hehehe;-)

Do mojej mamy mam 170km i wylicza mi trasę na 3,5h, a my ją przejeżdżamy w 2,2h.
Więc stąd moje 4h, bo do Gadańska z Wawy się tyle jedzie, a jest ok. 330km.

hehe no jasne ze nie jedzie 50 ale jedzie normalnie a z wilczat do warszawy jedziemy 3,5 h takze szybko nie jezdzimy:):))a mamy285km

hehe Viki widzisz jak ja czytam, nie wiem gdzie widzialam ze to od 18 do 20:-D:-D

jak tak to ok, bierzemy jesli wszyscy sie zgodza.
I fajne to miejsce na grila, pamietacie jak w tamtym roku wszystko targalismy i baba bylo wkur... i jescze kazala nam potem sporzatac :-D:-D:-D.
Bo chyba grill tez bedzie w tym roku co???

reklama
Ela, do warszawy przyjazd dla ciebie to nie problem, a masz tylko 45km mniej, więc już sama nie wiem o co ci chodzi. Moim zdaniem sama stwarzasz sobie barierę nie do przekroczenia.

Ja na wyjazd się piszę. Także trudno, jakby coś było nie tak, to najwyzej kasa przepadnie. A jak z wyżywieniem tam? Jest jakaś stołowka czy gotuejmy sami?

Do góry