reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

reklama
Ja też jestem na tak!!!

Boję się 2-go maja. Ale stanę na głowie żeby w razie czego wziąć wolne w pracy.
Jak mi wypadnie 30.04 sobota pracująca to przyjadę wieczorem ale jak sie uda z 2-gim to piszę się nawet na 3 doby jak będą na tyle dni chętni ;-)

My też nadal na tak. Na razie jedna doba.
A co do wyżywienia, to trza się dogadać, bo jakbyśmy np. chcieli grilla, to obiadokolacja jest niepotrzebna.

a no zapomnialam wam napisac, ze mozemy przyjechac od samego rana bo nikt przed nami nie bedzie tam mieszkal i pokoje beda przygotowane. jesli chodzi o wyjazd to na dzien dzisiejszy chyba do 12 musimy sie zwinac, ale jesli nikt po nas njie przyjedzie to mozemy siedziec dluzej.facet jest na tyle ugodowy ze w razie kolejnej grupy zostawi nam ewentualnie dwa pokoje i mozemy byc dluzej tam sobie ewentualnie mozemy rzeczy zostawic czy posiedziec. no i jesli ktos chcialby zostac dluzej tez wolalby wiedziec wczesniej by byla gwarancjawolnych pokoi. ja narazie zrobilam rezerwacje na 1 dobe dla wszystkich ale jak najszybciej musialabym dac znac ile pokoi bedzie na dwie lub 3 doby.

miałam napisać to co Asia-z tą obiadokolacją...
właśnie trzeba przemyśleć jak z posiłkami??? pewnie śniadanie to wszyscy zamówią...
i bliżej ugadać się co kupić...
ciekawe co facet proponuje za menu na tego grilla?

reklama
Ja na razie nie zadeklaruję się czy chcę więcej, bo nie wpłacę 100% kwoty, a jak mi coś (nie daj bóg) wypadnie losowo to mi kasa przepadnie, a za 3 doby to już ponad 200zł. Jeśli będą pokoje po nas zarezerwowane, to trudno. Wyjedziemy w niedziele wieczorem:tak:

Do góry