reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

my też na 2-osobowy z łazienką.:tak:

Viki-jak już będziesz to zobacz ewentualnie czy wejdzie np. materac dmuchany 1-ka i kojec (dla mojej małej)
i jak daleko są najbliższe pokoje od sali w której byśmy balowali-ok????

a no i jak KATKA pisała -czaruj gościa czaruj..co do zaliczki ;)))) a nóż widelec....hehehe

reklama
dobra dziewczyny, ja za godzinke jade zobaczyc osrodek i pogadac z wlascicielem.
na chwile obecna pokoje chcą:

dota
weronika
kata
kasiamaj
viki
jutrzenka
asia
paula

czekamy na wiadomosc innych dziewczyn ,zobacze do kiedy bedzie czas na ostateczna decyzje i ile wogole w takim pawilonie jest pokoi. a wy dziewczyny podejmiecie decyzje przyjazdu:tak:

hej, przepraszam ze wczoraj nie napisalam ale mialam problemy z zastepczym kompem, teraz pisze z kompa damiana:-p
a wiec bylam w osrodku.
generalnie okolica jest fajna. zjezdza sie z glownej drogi w las i osrodek jest w lesie, caly ogrodzony, mnostwo terenu. w miare duzy plac zabaw, szczerze powiedziawszy wygl ądal srednio bo bylo mokro, dookolo pelno brudnego sniegu, piaskownica pusta itp, ale pan twierdzi w ze do kwietnia wszystko bedzie na "cacy"

budynek w ktorym mialybysmy pokoje jest 1 pietrowy a my zajelybysmy caly dół. jest tam 9 pokoi w tym dwa trzyosobowe.i caly dol mamy zarezerwowany ale np jesli nie bedzie chetnych z innej grupy na pokoj 3 osobowy wtedy mozemy zajac ten pokoj i zaplacic za 2 osoby, ale jesli bedzie mial jakies 3 osoby z zewnatrz to wtedy da im trojke a dla nas pokoj 2 osobowy bedzie na gorze. w tym samym budynku.
ja kazalam mu trzymac te pokoje na dole i nikomu nie dawac poki co.
no i na dzien dzisiejszy nie ma innych grup wiec bylibysmy tylko my w calym budynku.
tak jak pisalam pokoje 3 osobowe sa dwa wiec ja jeden moge zajac nawet jesli mialabym zaplacic za 3 osoby.
pokoje 2 osobowe sa w miare duze. generalnie roznie to wyglada w jednych jest wiecej w innych mniej miejsca ale jesli chodzi o wstawienie kojca czy dmuchanego materaca to jest to jak najbardziej mozliwe, bo to kwestia przesuniecia stolika i krzeselek.

pokoje sa skromne , nie ma szalu, taki typowy standart kolonijny:-D ale jest czysto i schludnie, w kazdym pokoju lazienka z prysznicem jako jedno pomieszczenie albo osobno prysznic i wc. w kazdym pokoju czajnik elektryczny i chyba pokoje umieszczone po lewej stronie korytarza maja balkony a te po prawej nie maj ą...hehe nie pamietam dokladnie.

pokoje sa cieple. jesli bedzie na zewnatrz zimno beda grzac w holu przy wyjsciu znajduje sie kominek ktory byl rozpalony jak tam bylismy.

sala telewizyjna jest na parterze w tym samym holu gdzie bylyby nasze pokoje. duza, ze stolami, krzeslami, tv i nawet mikrofalowka hehe i balkonem dla ewentualnych palaczy:-p
dzieciaki nie placa jesli nie beda korzystaly z lozek i poscieli.
zaraz za budynkiem w ktorym bysmy mieszkaly jest stolowka ktora zacznie prace wlasnie od naszego weekendu.
obiad 15, sniadanie 10, kolacja 11. dla dzieci ceny nizesze chyba 50 %
mamy czas by sie nad tym zastanowic bo za to mozemy zaplacic dopiero w dniu przyjazdu, ale z tydzien wczesniej musimy podac ile bedzie posilkow. np na obiad mozemy sie umowic jak wszyscy dojadą np ustalic jedna godzine.albo zdecydowac sie np na 18 na obiadokolacje.

mogą przygotowac nam grila, od 10 do 30 zeta za osobe w zaleznosci co bysmy chcieli zjesc ale to juz musialabym dopytac bo szczerze to zapomnialam sie w to zaglebic.

niestety jesli chodzi o zaplate to do 20 marca musze wplacic calosc bo facet juz zostal w tamtym roku wykolegowany ..i grupa nie przyjechala, - tez jakis zlot mam z dziecmi:)

dlatego chce kase za calosc tylko wtedy jesli to jedna doba jesli są to dluzsze pobyty wystarczy zaliczka.
na chwile obecną wychodzi nam 8 pokoi. jesli wplace za te 8 pokoi bedziemy mialy zarezerwowane 10 w razie jakby ktoras z dziewczyn jeszcze sie zdecydowala.
na pewno odpadła magdalenka bo wczoraj mi pisala ze nie da rady.

tak wiec kasa za pokoje do 20 a za ewentualne wyzywienie juz na miejscu.

no i jesli chodzi o miasto to cichutkie i generalnie to zadupie wiec jesli chcemy cos zjesc, wypic hehe to trzeba wczesniej kupic by nie tracic czasu. wprawdzie widzialam tam kilka malych sklepikow w razie czego ale nic konkretnego. tak ze trzeba bedzie wczesniej ustalic kto co pije, kto co kupuje i takie tam...

zaraz wrzuce na zamek album z fotkami ktore porobilam, musze je tylko troche poopisywac zebyscie wiedzialy co i jak.

a no i sala telewizyjna bedzie na wylacznosc dla nas, jesli sie szybko zdecydujemy i wplacimy kase.
a no i na terenie jeszcze sa 3 pawilony z pokojami , boisko do kosza, do pilki noznej...
chyba wszystko opisalam...
echh zmeczylam sie:-p

viki u mnie nadal aktualne
i pisałabym się na te trójkę pokój ewentualnie ;-) z tego co widziałam to tam jest jedno podwójne łózko i jedno pojedyncze?

kata to o czym ty mowisz to pokoj 2 osobowy tylko to jedno lozko to taka wersalka ktora jest rozlozona, stad wyglada na wieksze loze hehe a 3 osobowy tez jest tam na fotce, to sa oddzielne 3 lozka.

reklama
Do góry