reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ej, gdzie wy sprawdzacie te odległości?? Bo wam jakieś kosmiczne wychodzą.
Kraków - Grotniki 286km
Warszawa -Grotniki 150km
Elbląg _ Grotniki 335km
Łódź - Grotniki 24km
Gdańsk - Grotniki 321 km
Elcia, nie masz jescze tragedii. 4h jazdy.
I właśnie z tego powodu Elcia ( bo nie wiem dlaczego akurat 400 km się Ci wzięło ) tak odczytałam Twojego posta. Poczułam się jakbym to ja stała ci na przeszkodzie do przyjazdu. No ale skoro tak nie jest to ok
Ostatnia edycja:
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
Ej, gdzie wy sprawdzacie te odległości?? Bo wam jakieś kosmiczne wychodzą.
Kraków - Grotniki 286km
Warszawa -Grotniki 150km
Elbląg _ Grotniki 335km
Łódź - Grotniki 24km
Gdańsk - Grotniki 321 km
Elcia, nie masz jescze tragedii. 4h jazdy.
Asia niewiem skad wziełas te 4h z elblaga wychodzi dokładnie5h49min
a z WILCZAT 6 i 9min
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
no i skad wziełas te 4 h hihihih
kasiamaj
mama 2007/2010
to jak dobrze patrzę to od nas 210.8km.
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Jutrzenka ja do Torunia mam 180km, a nie 400. Ty masz ok. 250. Więc nie wiem skąd ci się tyle kilosów nabiło
I to prawda, każdy chce jak najbliżej siebie. Ja, jak u mnie wszystko będzie grało, mogę jechać wszędzie.
Asia juz napisalam Elci ze zle sprawdzilam, wpisalam ta miejscowosc co Ela napisala ale wybralam nie ta, tzn w zlym wojewodztwie, juz sprawidzilam ze to blizej
Ja mimo wszystko by zostala w okolicach Lodzi, Viki bedzie sama i napisala ze nie pojedzie daleko. Chyba wszystkim innym z mezami jest latwiej niz jej samej , zreszta ona sie najbardziej zainteresowala szukaniem czegokolwiek i nie wyobrazam sobie teraz zmiany miejsca zeby jej nie pasowalo. Zwlaszcza ze czas ucieka.
Wazne zeby bylo tyle miejsc dla nas
dziewczyny jesli chodzi o grotniki ktore podala kata.
cena od osoby za pokoj 2 osobowy z lazienka 34 pln. dzieci gratis jesli nie potrzebujemy dodatkowego lozka i poscieli.
wszystkie pokoje w jednym budynku. jest tam sala telewizyjna gdzie mozemy imprezowac ale...jesli beda inne zorganizowane grupy to niestety nie bedziemy sami, ale jesli zdecydujemy sie szybko facet powiedzial ze moze napisac informacje ze np od 18 czy 20 godziny sala jest zarezerwowana dla nas!!!!
generalnie facet bardzo konkretny ale tez w razie czegoi musze napisac do niego maila.
jedyny problem to to, ze do 20 marca chce miec kase za calosc, jako ze to weekend majowy boi sie ze ktos zrezygnuje i on na tym straci wiec wymaga wplaty calosci a nie zaliczki.
no i oczywiscie jesli ktos zostanie dluzej to nie bedzie problemu.
cena od osoby za pokoj 2 osobowy z lazienka 34 pln. dzieci gratis jesli nie potrzebujemy dodatkowego lozka i poscieli.
wszystkie pokoje w jednym budynku. jest tam sala telewizyjna gdzie mozemy imprezowac ale...jesli beda inne zorganizowane grupy to niestety nie bedziemy sami, ale jesli zdecydujemy sie szybko facet powiedzial ze moze napisac informacje ze np od 18 czy 20 godziny sala jest zarezerwowana dla nas!!!!
generalnie facet bardzo konkretny ale tez w razie czegoi musze napisac do niego maila.
jedyny problem to to, ze do 20 marca chce miec kase za calosc, jako ze to weekend majowy boi sie ze ktos zrezygnuje i on na tym straci wiec wymaga wplaty calosci a nie zaliczki.
no i oczywiscie jesli ktos zostanie dluzej to nie bedzie problemu.
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Viki ja moge wplacic.
A ta salka dodatkowa to krotko, jakby np zrzucic sie nie wiem, po 10zl i mu zaproponowac ze za jakos cene mozemy byc tam sami to ciekawe co powie
A ta salka dodatkowa to krotko, jakby np zrzucic sie nie wiem, po 10zl i mu zaproponowac ze za jakos cene mozemy byc tam sami to ciekawe co powie
Podziel się: