reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

reklama
Nam pasuje tylko weejkend majowy ze względów finansowych. Tydzień przed weekendem majowym są Święta ( wydatki ) jeśli zlotu nie będzie w tym terminie muszę zabrać dzieci na do Ropy ( kolejne wydatki) i w taki sposób nie jestem w stanie kolejnych dodatkowych wydatków udźwignąć zwłaszcza że 29 maja Staś ma urodziny i kolejny wydatek :(

EDIT
Elcia do Torunia to ja mam prawie 400, Weroniczka pewnie 600, Paula i Asia cos jak ja. Plus Viki, Kata, Aneczka ktore w Łodzi beda a w Toruniu pewnie nie.

Jutrzenka ja do Torunia mam 180km, a nie 400. Ty masz ok. 250. Więc nie wiem skąd ci się tyle kilosów nabiło:eek:
I to prawda, każdy chce jak najbliżej siebie. Ja, jak u mnie wszystko będzie grało, mogę jechać wszędzie.

KATA super miejsce tylko chyba za daleko dla wiekszosci
Weroniczko to prawie 400 km od ciebie

Ela mam pytanie? Czy ty próbujesz rozwalić ten zlot bo Tobie nie pasuje? Bo wiesz tak się zachowujesz ale może to być tylko zła interpretacja twoich postów.

dlaczego tak myslisz???napisałam szczerze ze Katy link jest super i naprawde konkretnie wszystko opisane
ja sledze was bo jezeli bedzie blizej to chciala bym byc i dlatego sprawdzam nierozumiem dlaczego tak napisałas

szczerze powiem ze bardzo bym chciała ale T powiedział za daleko i po glebszym zastanowieniu i przeliczeniu naprawde sie to nie kalkuluje

i specjalnie dla Ciebie zebym nie rozwaliła tego zlotu to nie bede sie udzielac

Ej, gdzie wy sprawdzacie te odległości?? Bo wam jakieś kosmiczne wychodzą.
Kraków - Grotniki 286km
Warszawa -Grotniki 150km
Elbląg _ Grotniki 335km
Łódź - Grotniki 24km
Gdańsk - Grotniki 321 km

Elcia, nie masz jescze tragedii. 4h jazdy.

reklama
Do góry