reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

reklama
No to moim zdaniem Rochna odpada i pozosiaje Sulejów. No bo w Rochnie termin nie pasuje ( a 16 kwiecień to odpadam )no i brak sali do spotkania , bo w innym budynku to zadaleko od dzieci.

viki a jak terminowo wygląda maj? byłoby już po świętach i pewnie dużo cieplej ;-)
cenowo wychodzi fajnie tylko nasi panowie musieliby z dzieciakami zostać w pokojach a my byśmy sobie pogadały ;-)

niemam pojecia skad ty wziełas te 400 km:))
Mapa Polski Targeo

hehe, juz wiem, bo ja wpisalam ten ciechocin w google mapy i wybralam pomorskie zamiast kujawsko-pomorskie, nie ta gmina.

Z doswiadczenia wiem ze chlopy nie pojda do dzieci, tylko obala kilka butelek :eek::eek: wiec raczej pasowalaby sala w jednym budynku.

Viki jak jeszcze mozesz to napisz do tego chlopa z Sulejowa jeszcze raz.

Katka wiesz chyba weekend majowy jest o tyle dobry ze niektorzy maja kilka dni wolnego i chtniej przyjada niz w zwykly weekend, zwlaszcza jak ktos chce na dluzej.
No nie wiem, jak chcecie

reklama
Do góry