reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

okolice Torunia to ja odpadam bo nie dam rady, ja musze wrocic do pracy w poniedzialek

a ta Rochna to cos wiadomo?? Tam jest cena od 65 do 110, skad wiadomo ile nam policza???

a ten Sulejow nie moglby byc, trzeba tylko dopytac jak liczy pokoj 3 osobowy, czy 90 za pokoj czy plus jeszcze dzicko :eek:

reklama
dziewczyny o co chodzi w zlocie?
o to żeby się spotkać w jak największej liczbie osób prawda?
o to żeby pogadać, poznać się w jak największym gronie?

jak myślicie komu będzie trudniej dojechać: rodzinie z jednym dzieckiem czy z trzema? mimo, że ta ostatnia wyraża ogromną chęć na spotkanie
tak trudno się poświęcić te parę km dalej?
to jest tylko raz do roku! w innym czasie można spotkać się w innym miejscu

viki staje na głowie żeby załatwić fajny ośrodek a zawsze komuś coś nie pasuje :no:

dobrze Kata kazdy ma prawo do swojej wypowiedzi kazdy chciałby jak najblizej siebie i ja tez tak chciałabym i tyle
nigdy wszystkim nie dogodzisz a i tak jak sie okaze to czesc nie przyjedzie
róbcie sobie co chcecie (i wcale sie tu nie obrazam)odrazu napisalam ze my odpadamy jak Viki zaczeła szukac w łodzi

jutrzenka 90 za pokoj 3 osobowy. bez sensu gdyby chcial jeszcze za dziecko. w tym wypadku dziecko jest 3 osoba w pokoju. jesli decydujemy sie tam mozna mu zasugerowac zeby np w pokoju 2 osobowym nie pobieral oplaty za dziecko lub np ją obnizyl na symboliczne 5 zeta czy cos takiego. ja jutro moge zadzwonic jeszcze do tej rochny ale zdecydujmy co i jak.

okolice Torunia to ja odpadam bo nie dam rady, ja musze wrocic do pracy w poniedzialek

widzisz a my tez mamy do pracy i tez musimy wrócic do pracy w poniedziałek a mamy o wiele wiele km dalej takze chciałabym zeby to było jak najblizej i ty tez i reszta tak samo

dziewczyny o co chodzi w zlocie?
o to żeby się spotkać w jak największej liczbie osób prawda?
o to żeby pogadać, poznać się w jak największym gronie?

jak myślicie komu będzie trudniej dojechać: rodzinie z jednym dzieckiem czy z trzema? mimo, że ta ostatnia wyraża ogromną chęć na spotkanie
tak trudno się poświęcić te parę km dalej?
to jest tylko raz do roku! w innym czasie można spotkać się w innym miejscu

viki staje na głowie żeby załatwić fajny ośrodek a zawsze komuś coś nie pasuje :no:

a co ty myslisz ze ja nie mam ochoty sie spotkac???
a te pare km to dla ciebie ile ?? ponad 400 to mało ciekawe co ty bys powiedziała jak bys miała tyle przejechac

ela ale to nie jest tak ze ja sobie zaczelam szukac w lodzi. wczesniej byly na ten temat rozmowy i wydaje mi sie ze wiekszosci pasowalo.

no nie wazne.
w tamtym roku wlasnie przez takie rozne dziwne zachowania zlot nie wypalil.
w tym roku nie dajmy sie i nie powtorzmy tego bo uwazam ze nie warto.
zbyt wiele mamy do stracenia bo takie chwile i mozliwosci nie zdarzają sie czesto.

VIKI ty sie podjełas organizacji tego zlotu i podałas własnie łódz i innego miejsca nie brałyscie pod uwage dopiero jak dzis napisałam o toruniu to sie zbulwersowałyscie ale zrozumcie to jest dla nas ponad 400 km i jak chcem byc to musze przyjechac bo niema wg was nic blizej a wy macie ponad 150 km i macie problem takze zrozumcie tez mnie
ale juz nie bede psuc atmosfery
organizujce ten zlot bo wyjdzie tak jak w tamtym roku

Elcia ok ja Cie rozumiem ze wolalabys blizej, ale nie dogodzi wszystkim.
Podjelysmy wczesniej decyzje ze zeby bylo sprawiedliwe wybieramy srodek kraju, padlo na Łodz i okolice.

I z tego co widac wiecej chetnych jest na okolice Łodzi bo jest to wysrodkowane.

Jak zaczniemy tak wszystkie swoje miejsca wskazywac to bedzie du.. z tego jak w tamtym roku.

Viki jak mozesz to zadzwon i tam podpytaj jak to widza. A jesli nie to bierzmy ten Sulejow poki sa miejsca.
I jesli tak to jak wole pokoj 3os za 90zl.

A i jeszcze, zapytaj jak mozesz czy ewentulanie jakbym zamowila 1 nocleg a by sie pod koniec marca przy planie urlopu okazalo ze mam poniedzialek wolny to czy bedzie mozna przedluzyc pobyt w tym pokoju. Dzieki.

EDIT
Elcia do Torunia to ja mam prawie 400, Weroniczka pewnie 600, Paula i Asia cos jak ja. Plus Viki, Kata, Aneczka ktore w Łodzi beda a w Toruniu pewnie nie.

Ostatnia edycja:
a wiec tak ośrodek rochna jest najbardziej korzystny cenowo. 65 pln za pokoj 2 osobowy z lazienka i radiem . za dziecko nie placimy nic. no i pokoje są wszystkie w jednym poawilonie i nie ma wiekszych pokoi. tylko 2 osobowe.
i teraz tak - 30 kwiecien odpada bo jest tam wesele i mimo tego ze mają 10 wolnych pokoikow, nie chca zamieszania z innymi goscmi, bo boja sie ze bedziemy wchodzic na sale weselna itp. no ok, rozumiem to - maja podobno zle doswiadczenia w mieszaniu imprez i nie chcą sie w to bawic.

ale inny termin jak najbardziej pasowalby . np 16 kwiecien.wtedy mielibysmy caly osrodek dla siebie.
no i jeszcze jeden minus.w pawilonach w ktorych bylibysmy zakwaterowani nie ma sali do imprez. jest duza sala obok budynku z ktorej moglibysmy korzystac. no a ze pokoje sa tylko 2 osobowe to nawet wynajecie dodatkowego pokoju mogloby byc chyba kiepskim pomyslem bo nie wiem czy zmiescilibysmy sie tam w ponad 20 osob....

no to teraz decyzja.

reklama
Viki a ten Sulejow?? moze by jeszcze przedstawic chlopu nasze warunki, ze tyle osob, moze by sie zgodzil.

Z kolei termin 16 kwietnia to dla mnie odpada raczej, moj maz ma wtedy imieminy wiec bede robic imprezke.

Do góry