reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Miałyście tak

Domi9534

Fanka BB :)
Dziewczyny czy miałyście tak, że któregos dnia bolał was strasznie brzuch ale to takie bardziej kłucia kolejne dni rano tylko brzuch jak na @ i okazało się że jest to ciaza? Kalendarzowo wczoraj powinnam mieć @ dzisiaj jest to 30 dc a ja zazwyczaj mam 28 32.

reklama
Proponuję zrobić test. Ja miałam bok brzucha ale trwał 45-60 minut i był bardzo silny i okazało się że ciąża

Ja miałam ten ból w poniedziałek od rana do 13 i to takie kłucie jak przy owulacji, zdziwiłam się, bo nigdy przez miesiączką nie mialam takiego kłucia, jedynie to ból jak na @, ale już wtorek i dzisiaj rano przez godzinke ból jak na @ i tyle... Zrobię test w 32 dc bo jakby mam cykle co 28 albo 32, niby 2 dni ale kurde tyle myśli...
Proponuję zrobić test. Ja miałam bok brzucha ale trwał 45-60 minut i był bardzo silny i okazało się że ciąża

reklama
Dziewczyny czy miałyście tak, że któregos dnia bolał was strasznie brzuch ale to takie bardziej kłucia kolejne dni rano tylko brzuch jak na @ i okazało się że jest to ciaza? Kalendarzowo wczoraj powinnam mieć @ dzisiaj jest to 30 dc a ja zazwyczaj mam 28 32.
Ja na początku ciąży jak jeszcze nie wiedziałam że w niej jestem, bo u mnie to normalne, że okres spóźnia się kilkanaście dni, miałam regularne bolesne skurcze, aż mnie zwijalo z bólu. To trwało kilka tygodni. Później zero bólów.

Do góry