reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Miałyście tak

Ja na początku ciąży jak jeszcze nie wiedziałam że w niej jestem, bo u mnie to normalne, że okres spóźnia się kilkanaście dni, miałam regularne bolesne skurcze, aż mnie zwijalo z bólu. To trwało kilka tygodni. Później zero bólów.
Ja miałam dokładnie tak samo. Przez kilka dni miałam okropne skurcze, nie mogłam chodzić wręcz. Latałam co chwile sprawdzić, czy @ już przyszła. Okazało sie, ze to ciaza. W drugiej ciąży już tak nie miałam.

reklama
Poczekam do jutra :D ja mieszkam w Irlandii więc te testy są okropnie drogie, kosztują 20 e a to 80 zł, a ja tak co miesiąc je kupowałam przed zbizajaca @, więc najlepiej będę testować w 32 cyklu. Więc aby do jutra.... [emoji120]
Myślę, że spokojnie możesz już testować :)

Ja miałam dokładnie tak samo. Przez kilka dni miałam okropne skurcze, nie mogłam chodzić wręcz. Latałam co chwile sprawdzić, czy @ już przyszła. Okazało sie, ze to ciaza. W drugiej ciąży już tak nie miałam.
Ciekawa tylko jestem jaki jest tego powód, bo ja takie same bolesne skurcze miałam kiedyś jak sporo czasu okres mi się spóźniał i trwały aż do miesiączki, a sama miesiączka była bardzo bolesna, obfita i aż zwymiotowałam w pierwszy dzień, byłam blada i nie do życia.

Cześć dziewczyny.Staramy sie z mężem o kolejną ciąże po poronieniu już od czerwca. W 12,13,14 i 16 dniu po okresie byłam u lekarza na monitoringu.W 14 dniu cyklu powiedział że pęcherzyk jeszcze nie pękł a test owulacyjny miałam pozytywny.Kochaliśmy się z mężem 3 i 1 dzień przed owulacją i jeden dzień po. Minęło 12 dni od owulacji a ja czułam się jakoś dziwnie, kłucie w jajnikach, uczucie dyskonfortu i ból piersi.Byłam przekonana że się udało ale wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny.Czy ktoś miał podobna sytuację a jednak na test było za wcześnie i ciąża się udała? Proszę o rady.Już warjuje,tym bardziej że w pierwszą ciąże zaszłam za 1 razem.Wszystkie wyniki są super...

reklama
Cześć dziewczyny.Staramy sie z mężem o kolejną ciąże po poronieniu już od czerwca. W 12,13,14 i 16 dniu po okresie byłam u lekarza na monitoringu.W 14 dniu cyklu powiedział że pęcherzyk jeszcze nie pękł a test owulacyjny miałam pozytywny.Kochaliśmy się z mężem 3 i 1 dzień przed owulacją i jeden dzień po. Minęło 12 dni od owulacji a ja czułam się jakoś dziwnie, kłucie w jajnikach, uczucie dyskonfortu i ból piersi.Byłam przekonana że się udało ale wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny.Czy ktoś miał podobna sytuację a jednak na test było za wcześnie i ciąża się udała? Proszę o rady.Już warjuje,tym bardziej że w pierwszą ciąże zaszłam za 1 razem.Wszystkie wyniki są super...

Żadna z nas Ci nie powie, czy się udało, albo poczekaj jeszcze trochę i powtórz test, albo idź oznacz betę.

Do góry