reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Miałyście plamienia w drugim trymestrze ciąży?

reklama
Ja prawdopodobnie od 30 tyg będę mieć usg co 2 lub tydzień usg że wzgledu na problemy i nikt nie stwierdził że zaszkodzi to dziecku
Lekarka młoda właśnie. Nie współżyje więc ta opcja odpada. Jak zaczęłam plamić w poniedziałek tak jest do dziś. Udało mi się dostać do innego lekarza prywatnie dziś mam wizytę ciekawe co się dowiem nowego.

Milam jedno rozowe plamienie - oczywiscie panika i od razu pojechalismy na prywatne USG, ale nic oczywistego nie bylo widac.

Moj ginekolog zwrocil uwage na zgrubienie macicy i stwierdzil, ze moglam miec skurcz i to moglo spowodowac plamienie wiec zalecil mniej wysilku.

Czasem takie delikatne plamienia, kiedy nie ma krwiakow i wszystko jest ogolnie ok, po prostu maja miejsce i nie sa powodem do zmartwienia

Do góry