reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Męski problem

sport, zdrowy styl zycia, zdrowe odzywianie i minium stresu :)

ja mam lekkie PCO , łykam clo, folik,witaminy chodze na monitoring w 14 dc , lekarz twierdzi, ze z mojej strony jest juz oki

jeszcze mi sie coś przypomniało, moj gin mi kazał od miesiączki do 1 dnia przed owulacja wstrzymać sie z sexem, jak jest dłuższa przerwa w przytulankach, nasienie jest silniejsze

tak na pocieche ci powiem, ze słyszałam wiele przypadków zajśc w ciąze nawet przy benadziejnych wynikach nasienia

cuda sie zdarzaja :)

przy małej ruchliwości mozna tez pomóc pozycją swiecy po stosunku , aby sperma wpłyneła sobie głębiej leże 30 minut z poduchami pod tyleczkiem i nogami do góry

reklama
mój mąż ma oligoasthenoteratozoospermię (3mln plemników/1 ml spermy, w czego 80% nieżywych, a 15% porusza sie wolno do przodu, szybkich nie ma wogóle). i udało się naturalnie bez robienia akrobacji po sexie ;-). no i sexiliśmy się codziennie :-D
po pierwszym badaniu faszerowałam go różnymi cudami, witaminami, ziołami. nosił luźne gacie, zapomniał jak wyglądają dzinsy, telefon nosił na piersi w kieszeni :-), laptop zdala od swoich klejnotów trzymał. i przed kolejnym badaniem miał dłuższą abstynencje - wyniki wyszły jeszcze gorsze niż wcześniej:eek:

cuda się zdarzają, tylko trzeba wierzyć i umieć czekac. my czekaliśmy 2,5 roku - może nie jest to rekord, ale same wiecie, że każda miesiączka = tragedia:eek:

a na poważnie - są powody przypuszczać, ze przy zaburzenaich plemnikowych, może pomóc orgazm kobiety po orgaźmie faceta - macica i szykaj kurczą się, wsysajać zawartość z pochwy :-)

Ostatnia edycja:
Elzbietko muszę Ci bardzo podziękować.
Naprawdę Twoja historia podniosła mnie na duchu i dała nadzieję.:)
Teraz to ja naprawdę czuję, że będzie wszystko dobrze:-)
Witaminki zastosujemy bo wiadomo na kazdego działają inaczej a może i pomogą, ale wciąż będziemy starac się tak samo jak dotąd no i mam nadzieję na nasz własny cud:-):-):-)

Witam kobietki po dluzszej nieobecnosci u nas rowniez nie bylo nie bylo latwo z naturalna metoda poczecia dziecka wiec zdecydowalismy sie na in vitro ocalalo jedno jajeczko,ktore mi podano,stal sie cud zaszlam w ciaze i od wrzesnia 2008 mamy kochanego szkraba Davidka,ktory sie urodzil w 36tc przez cc:-)

Kolejna urocza historia:)
Elfa zobaczysz nasz cud też nastąpi:-)
Miejmy tylko nadzieję, że szybciej niż się tego spodziewamy:)

reklama
no mi tez hehe , ale bede sie starała zając czyms co odwróci moja uwage

chce wprowadzic do naszego zycia wiecej sportu, jak skończy mi sie @, bedziemy z mezem jezdzić na basen

jeszcze jedno ..moj m pali papierosy i mam pewien dylemat, otórz m chce rzucić palenie, ale brak mu silnej woli, kupilismy mu tabletki - tabex - czytalam ze nie wolno ich łykac w trakcie staran i ciązy, juz sama teraz niewiem co jest gorsze dla staranek, samo palenie czy łykanie tych tabletek ehhh

Do góry