martyna222
udało się ! :)
to prawda że nie zawsze się udaje, ale u mnie jest wszystko wporządku będę miała robiną inseminacje na cyklu naturalnym, bo w naszym przypadku tylko żołnierzyki słabe, ale jak się wybierze najlepsze to może...? muszę wierzyć że się uda, mamy plan tylko raz podejść potem inivtro więc zobaczymy.... poza tym podobno wcale nie boli rozmawialam z innymi dziewczynami to klinika Invimed jest naprawdę dobra i pracują dobrzy specjaliści...martyna prosze Cie jak mozesz, napisac jak bedzie juz po jak to wyglądalo i czy to nieprzyjemny zabieg...tez o tym pomału mysle... słyszalam jednak 1 zła opinie znajomej, mówiła ze ja źle lekarz potraktował i ze bolalo i leciała jej krew..a w dodktu nie przyniosła efektu no i moj ginekolog odradzal inseminacje z uwagi na zbyt mała skuteczność... niewiem juz sama co o tym myśleć, nie chce Cie zniechecac, ja poprostu nie mam zbyt wielu potwierdzonych informacji o tym zabiegu dlatego pytam, bo może w przyszłości tez sie na nia zdecyduje
ja jak będzie trzeba to wytrzymam nawet najgorszy ból jestem gotowa na wszystko by tylko mieć dzidzie... gorszy jest dla mnie ból psychiczny i co miesięczne rozczrowanie,
będę miała inseminacje w lutym napewno ci wszystko opisze!? pozdrawiam
p.s. teraz ostatni cykl naturalne-staranie... może cud SIĘ ZDARZY!