reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

meridia

reklama
Schudłam 8kg a zostało mi jeszcze jakieś 7 tabletek by zakończyć miesięczna kuracje,
martwi mnie tylko brak miesiączki spóźnia sie 10 dni w ciąży na pewno nie jestem zero przytulania przez ostanie 4 tygodnie usuwałam nadrzerke moze z powodu nadrzerki spóźnia mi sie okres?

A moze za szybkie tempo tracenia na wadze?

Jak na razie zero skutków ubocznych oprócz wieczornego bolu zeladka nie wiem dlaczego boli mnie brzuch nie odchudzam sie az tak drastycznie jem sniadanie obiad kolacjie

Witam,
szukam osób ( mieszkających w warszawie ) które mają problemy z jedzeniem kompulsywnym tz. objadaniem się n. z nudów, z nerwów ... będę realizowała program dla Dzień Dobry TVN i szukam bohatera/ki -który/a mi opowie o tym dlaczego tak jest, co to dokładnie oznacza, jak to stara się zwalczyć itp.
osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy do 7 stycznia 2008.

mój mail:

m.piatkowska@tvn.pl:-)

hejka
dzis 16 tabletka meridi skutki uboczneminely prawie calkowicie razem z ok 4,5kg martwi mnie tylko fakt ze te kg uciekly w sume w pierwszym tygodniu i teraz waga stoi czy tez tak mialyscie czy to ruszy dalej robie sie niecierpliwa piszecie ze chudniecie po 8 kg w miesciac mam nadzieje ze ja tez tak schudne
pozdrawiam wszystkie kobietki
buziaczki ogromne:-)

witam;) przepraszam że tak troszke nie w temacie, ale jestem studentką drugiego roku dietetyki na śląskim uniwersytecie medycznym i obecnie prowadzę badania dotyczące odżywiania maluszków, jeżeli ktoś miałby ochotę wypełnić ankietę dla dzieci w wieku 3-5 lat, proszę pisać na mój mail stgz@tlen.pl jest anonimowa i zajmie max 10 minut;) dodatkowo dla szczególnie zainteresowanych mogę obliczyć ilość energii, składników odżywczych... dostarczanych przez maluszki i porównać to z normami;) serdecznie zapraszam;)

hej dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z ta meridia
zaczełam przyjmowac meridie 15 narazie 3 tabletka (heheh jeszcze nie schudłam ) czuje sie troche otumaniona w sumie dobrze nie ma ządnego kołatania serca ani zawrotów głowy czasem w uszch czuje cisnienie wyżesz ale podobno nie wolno pic kawy dzis nie wypiłam i te uczucie ustąpiło
czy takie otumanienie długo trwa czy to normalne na początku
i jeszcze jedno pytanie czy meridia obniża skutecznośc tabletek antykoncepcyjnych???????

bardzo prosze o odpowiedz

Grzechotko takie otumanienie trwa około 2 tygodni a czasem dłuzej.U niektórych niestety ten stan w czasie przyjmowania leku nie mija.Jeśli chodzi o wpływ na skuteczność tabletek antykoncepcyjnych nie zaobserwowano takiego wpływu, zreszta producent w najnowszej ulotce zaznacza ze nie wpływa na obnizenie skutecznosci tabletek

reklama
Do góry