reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

meridia

reklama
ehhhh.... ja schudlam ale z perspektywy czasu zaluje ze w ogole wzielam te tabletki, bo ostrzezenia ktorymi mnie raczyli znajomi okazaly sie byc prawdziwe "tracisz x kg w prezencie od jo-j dostajesz dwa razy tyle" - u mnie niestety sie sprawdzilo:baffled:

biorę meridię już tydzień albo dopiero tydzień ale jeszcze ani deko nie zeszło

i niestety w nicy pierwszy raz i mam nadzieję ostatni miałam kłucia w sercu jakieś dziwne bo jak do tej pory czuję sie świetnie

ehhhh.... ja schudlam ale z perspektywy czasu zaluje ze w ogole wzielam te tabletki, bo ostrzezenia ktorymi mnie raczyli znajomi okazaly sie byc prawdziwe "tracisz x kg w prezencie od jo-j dostajesz dwa razy tyle" - u mnie niestety sie sprawdzilo:baffled:

to nie wina tabletek a Twoja
pewnie wrocilas do dawnych nawykow zywieniowych
jesli ktos chce utrzymac wage ,musi poprostu zmienic swoj styl jedzenia
taka prawda
tez nie raz przezylam efekt jo jo,ale wiem ze to tylko i wylacznie moja wina

wiesz... jak patrze na swoje nawyki zywieniowe to nie wiem od czego tyje... rano w pracy 1 kanapka potem jogurt z musli (maly, naturalny jogurt bez cukru), potem pozny jednodaniowy obiad (ewentualnie w miedzyczasie zjem jablko) i kolacji juz nie jem, kawy i herbaty nie slodze... tak sie zywilam przed meridia, w trakcie i teraz... lekarz powiedzial ze widocznie taka moja uroda, ale kiedys - przed ciaza tak nie bylo wiec nie wiem o co chodzi...

a ja wczoraj się zwarzyłam

i szok zamiast schudnąć ja przytyłam :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem wściekła meridia dieta ćwiczenia i co poczekam jeszcze do końca opakowania zobaczymy co będzie dalej koszmar

wiesz... jak patrze na swoje nawyki zywieniowe to nie wiem od czego tyje... rano w pracy 1 kanapka potem jogurt z musli (maly, naturalny jogurt bez cukru), potem pozny jednodaniowy obiad (ewentualnie w miedzyczasie zjem jablko) i kolacji juz nie jem, kawy i herbaty nie slodze... tak sie zywilam przed meridia, w trakcie i teraz... lekarz powiedzial ze widocznie taka moja uroda, ale kiedys - przed ciaza tak nie bylo wiec nie wiem o co chodzi...

rubi wiodac masz ten sam problem co ja :sorry2:
ja tez jem nie wiele a waze sporo
ja jak zjem jednego dnia za duzo slodyczy to drugiego juz waze wiecej
strasznie to wkurzajace

ale od wielu diet moj metabolizm strasznie sie spowolnil i moze u ciebie to samo jest??
moze warto wybrac sie do apteki i kupic jakies leki na przyspieszenie metabolizmu?? herbata czerwona tez ponoc bdb

ja narazie karmie piersia i nie moge nic brac,ale jak tylko skoncze to planuje sie wziasc za siebie,w tym zbadac poziom moich hormonow,szczegolnie prolaktyny :baffled:

grzechotka ja bralam kiedys Adipex,to jest to smao co meridia i przez pierwsze dni nie czulam jej dzialania,bo jadlam jak zawsze,potem na 3 dzien w koncu zaczela dzialac,ale po paru dniach wrocil mi apetyt :szok:
niesamoite ze na takich silnych tabletkach a ja mialam apetyt :baffled:
po miesiacu dalam sobie spokoj...

Lilka! ja schudlam po morozniku kaukaskim ale teraz boje sie go brac... pislam o tym w osobnym watku w tym dziale...
nie stosowalam wielu diet... we wczesnej mlodosci dwa razy w odstepie 3 lat stosowalam Herbalife, rok pozniej wcinalam zupe kapusciana i po ciazy bralam moroznika... bylo ok, ale przybyly mi kg i dobilam do wagi ktora mozna juz zbijac meridia... nie wyszlo mi to na dobre... u mnie najgorsze jest to, ze jak tylko zaczelabym sie glodzic to od razu robi mi sie slabo i boli mnie glowa, mdli mnie i takie tam nieprzyjemne doznania mnie sie czepiaja... dlatego zawsze szukam takiej diety, przy ktorej moge jesc mniej wiecej to samo i tyle samo co zawsze...
ostatnio kilka kolezanek schudlo dziecki ciazy wiec moze i ja po drugiej ciazy bede mniejsza ;-) musze sie tylko pilnowac....ehhh... jak to latwo powiedziec/napisac...

reklama
tu pisalam o morozniku:
https://www.babyboom.pl/forum/diety-diety-f35/moroznik-kaukaski-18558/

a tu masz info o tym specyfiku:
Moroznik kaukaski

nie wiem jak teraz ale 2 lata temu nie mozna bylo kupic go w zwyklym sklepie zielarskim... opinie na jego temat sa podzielone - mi polecil go lekarz stomatolog - testowal go ktos z jego rodziny, ale kolezanka laborantka powiedziala ze po przeczytaniu skladu nie stosowalaby... ja bralam i zyje, nie wiem tylko co bedzie z zajsciem w ciaze...

Do góry