reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

meridia

rubi dzieki,z checia poczytam co to za cudo
choc w moim przypadku wiem dlaczego tyle przytylam
pare lat temu wiecznie bylam w ruchu,a to w tygodniu 2 razy aerobik i silownia,do tego biegalam pare razy w tygodniu

potem jakos przestalam,stalam sie typem kanapowca,do tego sie jadlo nie zbyt dietetycznie i poszlo tu i tam
do tego moje zwariowane hormony i mam :baffled:

szczerze pwoiedziawszy jedna dieta jest dobra dla mnie i musze na nia wrocic,1000kcal + wysilek fizyczny
bo opieka nad dziecmi i sprzatanie w domu to za malo:sorry2:
w moim przypadku...

reklama
no a ze mnie taki len ze ani mi sie nie chce kalorii liczyc, ani cwiczyc ;-p

a tak powaznie to ja mam jeszcze inny problem - mam fatalna figure - gruszka ;-( jakby nie patrzec "podwozie" zawsze mam szersze....

a jak u pani wyszla ta dietka z meridia... Konkretne reultaty jakies... Czy znaja moze panie inne odpowiedniki... Tzn. Tańsze????
hey!,ja juz pare razy używalam meride15,jestem z niej zadowolona tylko jak zazywam,,teraz akurat tez biore meride,,2 tydzień kończe,ale ja biore po 2 tabletki dziennie,rano i podwieczór,schudłam przez 2 tygodnie 6 kg,,ale podczas zażywania prawie nic nie jem,,przegryze tylko wafelek ryzowy,i duzo wody pije,,ogolnie to mi sie nie chce jesć,,mam 23 lata i dwojke synków,,jestem jeszcze młoda i tak jak kazda chce podobać sie swojemu fecetowi,no nadwagi to akurat juz nie mam,,ale zawsze jakies niedoskonalosci sa,,boczki,,sadełko,,ważylam jeszcze miesiąc temu 67 kg a teraz 59 kg,,ciesze się ale coz tego,,jak juz nie bede brała meridi(a za 5 dzionków) sie skonczy,,zaczne jeśc i będe tyła na nowo,,bo mam szybko skłonnośc do tycia!.tak zwany efekt jojo wychodzi,,noce sa tez nieprzezpane,bo nie jest sie sennym wogóle!,jak zazywacie meride,,to starajcie sie jesc troche mnie niz zawsze a nie tak jak ja ,,prawie nic i potem na nowo przytyć!,no ale cóż,,chce zawsze jak najszybciej schudnąć,,i tak jakos jest!,,pozdrawiam!!:-) AHA I U MNIE W ŚWIECIU MERIDIA15 JEST JUŻ ZA 70 ZL1.A WIĘ NIE JEST TAK ŻLE

Ostatnia edycja:
A czy słyszałyście o takim leku jak ZELIXA jest to polski odpowiednik meridi no i oczywiście o połowę tańśzy . ciekawe tylko czy skuteczny?..

a na mnie chyba nie działa
zaczełam drugi miesiąc w ciągu miesiąca schudłam 4 kg to strasznie mało zauważyłam że okres bezgłodowy jakoś mija i corz cześciej jestm głodna niestey najcześciej pod wieczór ale sie trzymam nie jem :-D:-D daję sobie jeszcze miesiąc a jak znowu będzie tylko 4 kg to chyba sie nie opłaca taka droga dieta heheh można nie jeśc za darmo
a u nas 57 zł 30 tabletek:-D:-D:-D

Witam serdecznie:):-)
Ja również odchudzałam się biorąc Meridię 10:) Brałam ją półtora miesiąca i efektów za bardzo nie było widać:( Przepisał mi ją lekarz. Pewnej nocy obudził mnie potworny ból w dole brzucha...ból ten był nie do opisania...jakby mi ktoś flaki wykręcał. Wstałam z łóżka i poszłam do toalety ale niestety już o własnych siłach z niej nie wyszłam. Pamiętam tylko jak momentalnie zrobiło mi się strasznie słabo i po twarzy spływały mi strugi potu. Ocknęłam się na łóżku a nade mną siedział mój mąż. Nie wiem czy to omdlenie spowodowane było tabletkami ale strasznie się wystraszyłam i odstawiłam te tabletki. Także zastanówcie się nad tymi tabletkami i skutkami ubocznymi,ponieważ jest ich bardzo dużo. Posiadam pół opakowania tych tabletek z pudełkiem i ulotką,które mogę odsprzedać za połowę ceny. Za opakowanie 30 kapsułek zapłaciłam 114 zł tak więc 15 kapsułek odsprzedam za 57 zł. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o e-maila: knestro_100@o2.pl
Pozdrawiam:)
P.S. Dlaczego ceny Meridii aż tak się różnią?:confused: Za pierwsze opakowanie zapłaciłam ok.90 zł (30 kapsułek) a za drugie 114! :szok:

ja dzis skończyłam meridie 15 przez 2 miesiące schudłam 6 kg to chyba za mało i nie biorę tego więcej szkoda mi kasy będę próbowała obyć sie bez i stosować diete NŻ :-D ale jetem zawiedziona :baffled: szkoda

witam,
mam pytanie do dziewczyn które biora meridie 15 czy miałyście jakieś problemy z okresem?
Bo ja mam zawsze b. regularny a teraz spóźnia się o 5 dni. W 2 dniu robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Czy takie opóźnienie może być spowodowane meridią? proszę pomóżcie!

hej
diana ja brałam meridi 15 przez 4 miesiące i okres miałam w miare regularny ja nidgy nie miałam co do dnia tak więc 2 dni nie było dla mnie problemem

ale tak apropo w sumie przez 4 miesiace straciłam 15 kg nieżle :-D miałam miesi,ąc przerwy i dalej chudłam teraz za 6 tyg jade na wakacje więc znowu sobie zafundowałam meridię mam nadzieje na 10 ale ..... do tego 6 weidera mam nadzieje ze sie uda

reklama
witam,
mam pytanie do dziewczyn które biora meridie 15 czy miałyście jakieś problemy z okresem?
Bo ja mam zawsze b. regularny a teraz spóźnia się o 5 dni. W 2 dniu robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Czy takie opóźnienie może być spowodowane meridią? proszę pomóżcie!
takie tabletki strasznie oslabiaja organizm dlatego okres sie spoznia.ja biore zelixe.to jest odpowiednik meridii.odkad zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne okres mialam jak w zegareczku a teraz juz tydzien czekam.bylam u lekarza sie pytac.powiedzial ze przy takich tabletkach to normalne.to jest poprostu jeden ze skutkow ubocznych.pozdrawiam

Do góry