marianeczka
persona non grata
tylko pamietaj, z herbalife jest tak jak ze wszystkim. ja znam dwie osoby, ktore byly zadowolone(plus ja), ale znam tez jedna, ktora szybko zrezygnowala i miala poczucie wywalonych w bloto pieniedzy... a pieniadzy sporo. ale ceny tez sie bardzo wahaja. w lodzi weszlam do jednej "dystrybutorni" - laska chciala 600zl za podstwawowy zestaw. gdzies indziej znalazlam za 400... pewnie da sie jeszcze taniej, tylko sie trzeba porozgladac...
a za rowerek was podziwiam. ja bym sie w zyciu nie zmobilizowala. co innego normalny rower... za to swojego czasu cwiczylam z kaseta cindy crawford (jak to sie, cholera pisze???) i uwazam, ze jest super. niestety w nowym mieszkaniu nie mam wideo...nie ma tego ktoras z was na plytce??? chetnie bym sobie pofikala.
buziaki
m
a za rowerek was podziwiam. ja bym sie w zyciu nie zmobilizowala. co innego normalny rower... za to swojego czasu cwiczylam z kaseta cindy crawford (jak to sie, cholera pisze???) i uwazam, ze jest super. niestety w nowym mieszkaniu nie mam wideo...nie ma tego ktoras z was na plytce??? chetnie bym sobie pofikala.
buziaki
m