reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

meridia

Lidzia moze warto zmienic lekarza?
Jestes młoda wiec nie wszystkie objawy wystepuja ale zblizasz sie do 30-tki i organizm da znac o sobie i juz przecież daje skoro nogi puchna.A puchna bo za duzo ciezaru nosza na sobie.

reklama
lidzia- ja bym sie w meridie nie pakowala... jesli juz chcesz sprobowac diety cud, to moze zainteresuj sie herbalife...? ja schudlam na niej kiedys ok. 10 kilo, bez efektu jojo. przytylam od tegoczasu sporo, ALE O WIELE POZNIEJ. znam tez osoby, ktore zrzucily wiele wiecej. nie jest to idealne rozwiazanie, bo po pierwze drogie, po drugie, niestety, wymaga zastapienia 1-2 posilkow "pysznym" koktailem... ale jakbym miala kase, to sama bym kupila.
poza tym moze powinnas poszukac jakiejs grupy wsparcia. kobiet z podobnym problemem. to motywuje.
ja tez mam spora nadwage. obecnie waze 80 kg z hakiem. 20 chcialabym zrzucic. kilka dni temu zaczelam nad tym pracowac i na razie niezle mi idzie. to co, bierzemy sie za siebie? :)

Jeżeli się zdecyduję to na pewno dam jak najszybciej znać,ale myślę ,że jedno opakowanie to jak dla mnie troszkę mało :laugh:,a jeszcze muszę sie dowiedzieć od lekarza,może są jakieś zniżki na te leki.....
Pozdrawiam,na pewno sie odezwe Lidka

Grupa wsparcia to jest świetny wynalazek. ;) Ja odkąd odchudzam się na wątku " od 27 VI mamy karmiace sie odchudzamy !" schudłam już 4kg i idzie mi o wiele lepiej, niż w samotności. ;D

Marianeczko!!!
Masz rację ,wezmę sie za siebie. Mimo wszystko ja zaczęłam już,zrezygnowałam z pieczywa,słodkiego w każdej postaci,mam rower stacjonarny i jeszcze tylko do niego się przekonuję,bo straszny ze mnie leń,ale dziś na pewno przejadę parę kilometrów :laugh: :laugh: :laugh:
Cholerne życie no nie ???
Ale co mi tam może w końcu sie uda ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ja też mam rower stacjonarny i jeżdżę codziennie 45 minut. Po miesiącu uzależniłam się od niego i teraz nie wyobrażam sobie, aby nie pojeździć wieczorem.
lidzia7905 - spróbuj, a zobaczysz, że Twoje samopoczucie sie polepszy. ;)

sorry, ale mnie sie nie podoba ta propaganda lillalui... to zwykla reklama i jeszcze te "chwyty" - mam ostatnie opakowanie... hehehe

No fakt,hm ???
Coś jest w waszych spostrzeżeniach,czego ja przedtem nie zauwazyłam,ale teraz......no muszę to przemyśleć. ::)

reklama
lidzia7905 - może warto zainteresować się również innymi środkami, np. to co proponuje Marianeczka. Firma Herbalife dobrze się kojarzy, no i środek wypróbowany. ;)

Do góry