Skarbus pisze:
Lilka pisze:
to jak polecacie Adipex???
ja mam ponad 40kg do zrzucenia i wybieram sie do lekarza aby mi cos zapisał
nie mam specjalnie pieniedzy a czytałam ze adipec za ponad 60zł jest
co w sumie polecacie bo juz mam mątlik w glowie a na rozmowe z lekarzem wole byc jakos zorientowana
Lilka, pamietasz mnie z lipcowek? Kieeeeeeeeeeedys pisalam z wami...
Sluchaj, ja biore Adipex, 2 tyg -3,5 kg, czyli calkiem dobrze. Jest to PIERWSZY OD LAT lek, ktory sprawil, ze nie chce mi sie zrec, nie czuje tego okropnego uczucia glodu i wiecznej checi na jedzenie, jedzenie, jedzenie.... Nastawiam sie na wiecej i biore dalej! Trzymam kciuki za Ciebie wszyskie odchudzajace sie dziewczyny!
no pewnie ze cie kochana pamietam :laugh:
no i szkoda ze juz sie do nas nie oddzywasz
a coreczka sliczna ci rosnie
cokiereczek
jesli chodzi o Adipex to zakupilam go w czerwcu i na poczatku nic mi nie dzialal a po paru dniach to na slodkie patrzec nie moglam,normalnie mdlosci jak w ciazy dostawalam :laugh:
w miesiac zlecialo mi chyba 8 kg
normalnie zaczelam miescic sie w spodnie ktore kupilam sobie na zas jak schudne
ale co z tego......zaczełam miec mdłosci,niespecjalnie w tamtym okresie uwazalismy i balam sie ze zaszlam w ciaze
tabletki odlozylam....
no i jakos do nich nie wrocilam
teraz spowrotem biore od wczoraj
powiem tak: wiele sie tu nasluchalam jaki ten lek jest bebebe
a nie taki diabel straszny jak go maluja
mi nie jest kompletnie nic
czasem czuje ze mnie jakby glowka zaczyna bolec ale szybko przechodzi
ten lek jest dla osob otyłych i nie czarujmy sie! niech dziewczyny co maja pare kg do zrzucenia,a nie jak ja ponad 40kg,wezmą ruszą tylki albo niech unikaja lodowki
no nie mozna chciec schudnac 5 kg i siegac po te tabsy!!
myslicie ze na tych tabletkach nie chce sie nic jesc?? sa dni ze nie chce sie,ale sa dni ze mozna by tez zjesc!!
potrzebny jest reżim
o ktory mi ciezko i dlatego mam tyle do zrzucenia ile mam
wkurzam sie na siebie niemilosiernie ze doprowadzilam sie do takiego stanu ze szok!
[patrze w lustro i nie powiem co mi sie chce na moj widok!!
to straszne ze mozna sie tak zapuscic,choc u mnie to tez wynik hormonow z ktorymi mam problem....
ech nawrzucalam troszke
poprostu dziewczyny chcace zgubic pare kg...polecam zrobic sobie diete slodka polegajaca na jedzeniu owocow i warzyw
ja kiedys mialam diete bananowo-jogurtową
jadlam ile chcialam mimo ze banany sa bardzo kcal
chudlam i to pieknie
kazdy musi znalezc na siebie sposob! czego zycze nam wszystkim