reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych pociech :)

A Tomek dalej odmawia zupek:no: Ale zauważyłam ze ostatnio zakupiłam mu tylko takie gdzie był dodany koperek..muszę znów kupić taką najprostszą i zobaczę może mu po prostu ten zmak nie pasuje:eek:

reklama
AGA - byc moze rzeczywiscie mu ten koperek nie podszedl ,daj znac czy taka zwykla mu posmakowala bo sama ciekawa jestem !

a my mamy sukces :)

filip posmakowal wkoncu w owocach :) zasuwa po 2 sloiczki dziennie :) jedna daje z jogurtem ,drugie daje z kleikiem ryzowym lub mlekiem :)

zupy zasuwamy jeden sloik dziennie 190g :) reszta mleczko!

Ostatnia edycja:
a moja agatka ostatnio zasmakowala w babydreamach z rossmana!!! normalnie 3/4 sloiczka na obiad /ale to te 190g/ a jak by dac wiecej to tez zje!! tyle ze ona 5 posilkow na dzien wiec trza dawac jak chce jesc ... chce sie jeszcze w srode do pani doktor umowic zeby zwazyc malucha i zobaczyc czy wsio ok ... bo jak wroce do pracy to juz czasu nie bedzie na tyle ...

a moja agatka ostatnio zasmakowala w babydreamach z rossmana!!! normalnie 3/4 sloiczka na obiad /ale to te 190g/ a jak by dac wiecej to tez zje!! tyle ze ona 5 posilkow na dzien wiec trza dawac jak chce jesc ... chce sie jeszcze w srode do pani doktor umowic zeby zwazyc malucha i zobaczyc czy wsio ok ... bo jak wroce do pracy to juz czasu nie bedzie na tyle ...
a kurcze musze i ja je sprobowac bo jeszcze nie dawalam tych Filipowi !
tak lecimy na Hippie ,Bobovicie, Gerberze no i na tych co z Wloch i Niemiec poprzywozili - ale juz mamy braki kurde a szkoda!

a kurcze musze i ja je sprobowac bo jeszcze nie dawalam tych Filipowi !
tak lecimy na Hippie ,Bobovicie, Gerberze no i na tych co z Wloch i Niemiec poprzywozili - ale juz mamy braki kurde a szkoda!

a balas sie czy im nie minie data waznosci :)

a co do rossmanowych - sa pyszne /imho lepsze niz hippy i bobovity/ i co wazniejsze tansze !!! za duzy sloik 3zl z hakiem ostatnio placilam !!

Mea no ja właśnie też te z Rossmana kupiłam ..ipluł dalej niż widział!
Dziś wysłałam A do sklepu..były tylko jarzynki z szynką gerbera..całkiem bez smaku..tak jak jarzynowa którą ostatnio wcinał..i co.....dalej pluł..jak już go 3 raz dzwigło to zrezygnowałam:no::no::no:
Ale najlepsze jest to że owoce je bez niczego..jakbym mu dała cały duży słoik to też by zjadł:szok:
A już dziś go porządnie przegłodziłam przed obiadkiem..i nic:no:

U nas drobna wysypka, podejrzewam gluten. Ekspozycję rozpoczęłam 1 słoiczkiem na tydzień, ale ostatnio pediatra mi powiedziała, że powinnam małą dawkę dawać codziennie, rozłożyłam słoiczek na 3 dni i mamy wysypkę, myślę efekt glutenu. Tak więc odstawiam i wrócę najwcześniej za tydzień.

a balas sie czy im nie minie data waznosci :)

a co do rossmanowych - sa pyszne /imho lepsze niz hippy i bobovity/ i co wazniejsze tansze !!! za duzy sloik 3zl z hakiem ostatnio placilam !!

NO ja sproboje na pewno ,tym bardziej ze Filip wpierdziela wszystkie -powaznie jeszcze chyba niczym mi nie pluł!a cena super - tescie wlasnie ostatnio przywiezli 6 paki 190ml i tam wychodzili 2.9 zl za sloiczek - bylam w szoku ze tam takie tanie ! NO nic posle mojego jak bedzie we wroclawiu co by zakupil i sprawdzimy !

U nas drobna wysypka, podejrzewam gluten. Ekspozycję rozpoczęłam 1 słoiczkiem na tydzień, ale ostatnio pediatra mi powiedziała, że powinnam małą dawkę dawać codziennie, rozłożyłam słoiczek na 3 dni i mamy wysypkę, myślę efekt glutenu. Tak więc odstawiam i wrócę najwcześniej za tydzień.
a jak ta wysypka wyglada? i gdzie mu wyskoczyla - na buzce?

reklama
Dziewczyny a mięsko z gołębia mogę już dodać do zupki? Bo dostałam od teścia 6 gołebi i tak myślałam..nam ugotuję z nich zupkę..a Tomkowi dam mięsko co?

Do góry