reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych pociech :)

No u nas takze problem nie zniknal. Zjada bardzo ladnie ale zawsze po jedzeniu ulewa...czasami nawet dosyc sporo. Health visitor kazala mi jednak mleka nie zmieniac bo Aptamil jest najlepszy i doradzila zeby ewentualnie zmienic na Aptamil comfort...a moze ten komfort to cos takiego jak bebilon AR. Ja prawde mowiac jeszcze nie probowalam, bo ona powiedziala mi zeby dac jeszcze 2 tyg. ze niby ok 4 miesiaca ten problem powienien zanikac. Poczekam jeszcze okolo tygodnia i sprobuje ten comfort.

reklama
Emwu a patrzylas czy w polskich sklepach nie maja? Ja chyba zaraz sie przejade i zobacze za tym mlekiem.

sprawdzalam Kala i nie maja w zadnym polskim sklepie. Maja tylko Nan albo normalny bebilon. :( Jeszcze poszukam.
Ciekawe czemu na wyspach nie maja aptamilu Ar skoro taki istnieje.

Emwu pytałam czy surowego bo z bananami trzeba uważać, niestety uczula. Prawidłowo surowego banana powinno podawać się po 8 miesiącu życia, przynajmniej kiedys taki schemat byl jak Antka karmiłam;-)

reklama
Emwu bylam w polskim sklepie i tez nie mieli ale...okazalo sie, ze moge zamowic i oni mi to sprowadza na przyszly tydzien, wiec zamowilam sobie narazie 2 puszki zeby zobaczyc czy u mnie on sie rowniez sprawdzi. Moze zapytaj w swoim polskim sklepie bo moze takze jest mozliwosc zamowienia mleczka:)

Do góry