reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

Mój smok wcina ogromne ilości... Nad morzem miał jeszcze większy apetyt... potrafił zjeść na kolację 4 kromki chleba z serem i szynką :szok: i to takie przez chleb!!! Waży teraz 11 kg i coraz ciężej mi Go nosić, ale cieszę się, że ma apetyt i wszystko je.

reklama
Asinka witam po wypoczynku :-), swietnie że Twój Tymonek tak ładnie je przynajmniej nie musisz sie martwić, nasze chłopaki waża podobnie i też jak czasem go wezme na rece na chwile to odczuwam te kilogramy
Aestima, traschka a nie dodajecie do mleka kaszki zeby zageścic i butlą normalnie jak mleko dać tylko przez smoka do kaszek?
Aestima jaki dajesz jogurt? codziennie?

Dokładnie 4 kromki. Śniadania też miał zabójcze - kromka z masłem + serek homo i drożdżówka albo 2 drożdżówki, kromka z serem i szynką i serek homo. I jak Mu nie chciałam dać, to był mega wrzask!!!! :-)

traschka to zostaje samo mleko, mój na szczescie pije mleko z kaszką, zawsze to trochę gęstsze i bardziej sycace
A jest takie mleko z symbolem R (chyba) przynajmniej bebiko i ono jest z kleikiem ryżowym, ale też pewnie wyczuje bo w sumie to kleik jak i kaszka...

asinka jak czytam ile Tymek je to zaczynam być naprawdę przerażona apetytem mojej córki :szok:

mamaMatiego myślę, że Marysi nie odpowiada konsystencja. Z butli może być tylko mleko i tyle. Jak jej dawałam na kolację kaszkę to zjadała kilka łyzeczek więc juz wole żeby wypiła więcej mleka.

reklama
Do góry