reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

malaga to gotuj tę zupkę, bo zostało ci już tylko kilka dni żeby wprowadzić ten gluten ;-)
Jak wprowadzę w 7 miesiącu to też się nic nie stanie ;-):-D Tak myślę...

Sprawdziłam i mam kaszkę pszenną z bananami, nie kaszkę mannę :-)

Spróbuję jutro małemu dodać do zupki :tak:

reklama
moja corcia dostala strasznego uczulenia (lekko spuchla i miala wysypke) bo jarzynowej zupce Gerbera, cokolwiek jej teraz podaje bardzo sie boje..bo malo nie skonczyloby sie zastrzykiem u lekarza dostala jednak krople i nakazano kapiel w krochmalu,,i jakos zeszlo..ale najadlam sie strachu..

moja corcia dostala strasznego uczulenia (lekko spuchla i miala wysypke) bo jarzynowej zupce Gerbera, cokolwiek jej teraz podaje bardzo sie boje..bo malo nie skonczyloby sie zastrzykiem u lekarza dostala jednak krople i nakazano kapiel w krochmalu,,i jakos zeszlo..ale najadlam sie strachu..

W tej zupce jest tylko marchew, ziemniaki i pietruszka...to raczej nie uczulające składniki :no: Ciekawe od czego?

lekarz powiedzial ze albo od pietruszki albo czegos 'kukurydzianego",tam bylo troszke tych skladnikow, dlatego najlepiej podawac takiego ktore maja 1 lub 2 zeby w razie czego wiedziec..teraz zrobie sama zupke z marchewki i ziemniaczkow..mam nadzieje ze bedzie dobrze
zastanawiam sie tez czy kupic mleko z kleikiem,kaszka ..czy co innego..boje sie wprowadzac kukurydzianych rzeczy moze ryzowe?

reklama
Do góry