reklama
malaga
Fanka BB :)
Tak Bez zagęszczania Ale z Piotrka się niejadek zrobił..Waszym dzieciom wystarczaja takie sloiczki 130g?
A
Agutek
Gość
Moje młode pisklę zjadło wczoraj po kąpieli 240ml mleka z kleikiem kukurydzianym Myślałam, że porzyga się po tym jak kot, ale gdzie tam!
I się tak teraz zastanawiam co ona z tym jedzeniem robi :dull: Bo jakoś bardzo mało to ona nie je, a jest jednym z najlżejszych dzieci marcowych
Chyba ma dobrą przemianę materii, bo jak to inaczej wytłumaczyć?
I się tak teraz zastanawiam co ona z tym jedzeniem robi :dull: Bo jakoś bardzo mało to ona nie je, a jest jednym z najlżejszych dzieci marcowych
Chyba ma dobrą przemianę materii, bo jak to inaczej wytłumaczyć?
Ewelina z Bydgoszczy
Cześć dziewczyny,
Ale poważne tematy poruszacie od rana,
Teraz mam dylemat, Julia mnie trochę przestraszyła,
Jestem już przygotowana do podania zupki z glutenem, wczoraj wieczorem ugotowałam pierwszą porcję, bo wczesniej Piotruś jadł słoiczki gerbera, bo dawałam mu troszeczkę zupki na oswojenie się ze smakiem, no i zeby nauczył się jeść łyżeczką;-).
Dwóch lekarzy, z którymi mam kontakt tzn z przychodni i prywatnego polecało żywienie wg. nowego schematu.
Ale poważne tematy poruszacie od rana,
Teraz mam dylemat, Julia mnie trochę przestraszyła,
Jestem już przygotowana do podania zupki z glutenem, wczoraj wieczorem ugotowałam pierwszą porcję, bo wczesniej Piotruś jadł słoiczki gerbera, bo dawałam mu troszeczkę zupki na oswojenie się ze smakiem, no i zeby nauczył się jeść łyżeczką;-).
Dwóch lekarzy, z którymi mam kontakt tzn z przychodni i prywatnego polecało żywienie wg. nowego schematu.
A
Agutek
Gość
Rób tak jak ty uważasz za najlepsze i oczywiście jeśli ufasz swoim pediatrze
Na razie zdania są ciągle podzielone, jednakże żadna z dróg zła nie jest, ani ta z wcześniejszym podaniem glutenu, ani ta z późniejszym.
My ostatecznie zdecydowaliśmy się na stary schemat w przypadku glutenu, bo tak też polecił nam pediatra
Jakkolwiek nie zrobisz i tak będzie dobrze :-)
Na razie zdania są ciągle podzielone, jednakże żadna z dróg zła nie jest, ani ta z wcześniejszym podaniem glutenu, ani ta z późniejszym.
My ostatecznie zdecydowaliśmy się na stary schemat w przypadku glutenu, bo tak też polecił nam pediatra
Rób tak jak ty uważasz za najlepsze i oczywiście jeśli ufasz swoim pediatrze
my też będziemy szły starym schematem jesli chodzi o gluten. Ale mięsko to już małej dałam i tak wcinała, że szok. Teraz sama robię obiadki z indykiem.:-)
Ewelina z Bydgoszczy
No i mamy pierwszą mamusiową zupkę z glutenem za sobą, chyba smakowało, bo zjadł z apetytem:-).
A
Agutek
Gość
Ja dziś zaserwowałam szpinak z ziemniakami. Sama bym tego nie ruszyła, a corka i owszem
malaga
Ja też jestem przygotowana Moja pani doktor dziś mi powiedziała, że jak najbardziej jest za wprowadzaniem glutenu wcześniej i poleca nowy schemat żywienia :-)Jestem już przygotowana do podania zupki z glutenem, wczoraj wieczorem ugotowałam pierwszą porcję, Dwóch lekarzy, z którymi mam kontakt tzn z przychodni i prywatnego polecało żywienie wg. nowego schematu.
Ewelina - a co dodajesz do zupki?? Bo ja mam mleczną kaszkę mannę Bobovity po 9 miesiącu..
reklama
A
Agutek
Gość
Ja też jestem przygotowana Moja pani doktor dziś mi powiedziała, że jak najbardziej jest za wprowadzaniem glutenu wcześniej i poleca nowy schemat żywienia :-)
Ewelina - a co dodajesz do zupki?? Bo ja mam mleczną kaszkę mannę Bobovity po 9 miesiącu..
malaga to gotuj tę zupkę, bo zostało ci już tylko kilka dni żeby wprowadzić ten gluten ;-)