reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

mam skierowanie do dobrych lekarzy alergologow - pediatrów na ul Łojewskiej w przychodni bródnowskiej ale ciagle sie nie moge dodzwonic a pojechac nie mam jak.

reklama
Moje młode pisklę zjadło wczoraj po kąpieli 240ml mleka z kleikiem kukurydzianym :szok: Myślałam, że porzyga się po tym jak kot, ale gdzie tam!

I się tak teraz zastanawiam co ona z tym jedzeniem robi :dull: Bo jakoś bardzo mało to ona nie je, a jest jednym z najlżejszych dzieci marcowych :-p
Chyba ma dobrą przemianę materii, bo jak to inaczej wytłumaczyć? :-D:rofl2:

Cześć dziewczyny,

Ale poważne tematy poruszacie od rana:nerd:,
Teraz mam dylemat, Julia mnie trochę przestraszyła:szok:,

Jestem już przygotowana do podania zupki z glutenem, wczoraj wieczorem ugotowałam pierwszą porcję:tak:, bo wczesniej Piotruś jadł słoiczki gerbera, bo dawałam mu troszeczkę zupki na oswojenie się ze smakiem, no i zeby nauczył się jeść łyżeczką;-).
Dwóch lekarzy, z którymi mam kontakt tzn z przychodni i prywatnego polecało żywienie wg. nowego schematu:tak:.

Rób tak jak ty uważasz za najlepsze i oczywiście jeśli ufasz swoim pediatrze :tak:
Na razie zdania są ciągle podzielone, jednakże żadna z dróg zła nie jest, ani ta z wcześniejszym podaniem glutenu, ani ta z późniejszym.
My ostatecznie zdecydowaliśmy się na stary schemat w przypadku glutenu, bo tak też polecił nam pediatra :tak:
Jakkolwiek nie zrobisz i tak będzie dobrze :-)

Rób tak jak ty uważasz za najlepsze i oczywiście jeśli ufasz swoim pediatrze :tak:
Na razie zdania są ciągle podzielone, jednakże żadna z dróg zła nie jest, ani ta z wcześniejszym podaniem glutenu, ani ta z późniejszym.
My ostatecznie zdecydowaliśmy się na stary schemat w przypadku glutenu, bo tak też polecił nam pediatra :tak:
Jakkolwiek nie zrobisz i tak będzie dobrze :-)

my też będziemy szły starym schematem jesli chodzi o gluten. Ale mięsko to już małej dałam i tak wcinała, że szok. Teraz sama robię obiadki z indykiem.:-)

Jestem już przygotowana do podania zupki z glutenem, wczoraj wieczorem ugotowałam pierwszą porcję:tak:, Dwóch lekarzy, z którymi mam kontakt tzn z przychodni i prywatnego polecało żywienie wg. nowego schematu:tak:.
Ja też jestem przygotowana :tak: Moja pani doktor dziś mi powiedziała, że jak najbardziej jest za wprowadzaniem glutenu wcześniej i poleca nowy schemat żywienia :-)

Ewelina - a co dodajesz do zupki?? Bo ja mam mleczną kaszkę mannę Bobovity po 9 miesiącu..

reklama
Ja też jestem przygotowana :tak: Moja pani doktor dziś mi powiedziała, że jak najbardziej jest za wprowadzaniem glutenu wcześniej i poleca nowy schemat żywienia :-)

Ewelina - a co dodajesz do zupki?? Bo ja mam mleczną kaszkę mannę Bobovity po 9 miesiącu..

malaga to gotuj tę zupkę, bo zostało ci już tylko kilka dni żeby wprowadzić ten gluten ;-)

Do góry