reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

Piotruś nadal mało je - po 60 ml góra... Wczoraj tylko raz wieczorem zjadł 120 ml i jeszcze cyce podoił..

reklama
Wczoraj Piotruś jadł jabłuszka z malinami i jagodami :-) Bardzo mu smakowały :tak: Zjadł na dwa razy cały słoiczek :-)

Dziś strasznie stękał z rana, więc dałam mu soczku winogronowego z łagodną melisą i rumiankiem Bobovity, wypił łyżeczką 1/3 buteleczki i zrobił kupsko :-D

malaga a może wplywają na to nowe pokarmy?
Jeśli dopajasz Piotrka soczkami, herbatkami w międzyczasie, a do tego ma deserki czy zupki to pewnie jest mniej głodny i może dlatego też tyle mleczka nie chce pić?

Kurcze jak tak mówicie co wasze maluszki już jedza to mnie też zaczyna korcić, a że mam soczki w lodówce to..... Nie, jeszcze troche poczekamy, ale kusi mnie strasznie. Jestem ciekawa czy te nowe jedzoka mojej córeczce posmakują?? Zobaczymy.
Poczekaj jeszcze troszkę ;-) Nie ma co się spieszyć aż tak bardzo. Jeszcze chwila i też będziesz podawać :tak: :happy:

Ja kupiłam dzisiaj jabłuszko w słoiczku i pierwszą zupkę - marchewka z ziemniaczkami. Ale oczywiście na razie stoją w szafce i czekają :-D

malaga a może wplywają na to nowe pokarmy?
Jeśli dopajasz Piotrka soczkami, herbatkami w międzyczasie, a do tego ma deserki czy zupki to pewnie jest mniej głodny i może dlatego też tyle mleczka nie chce pić?
Ale nie ma tego tak dużo w ciągu dnia.. Dziś np. wypił 1/3 butelki soczku i zjadł słoiczek jabłka.. Herbatki nie chciał wogóle.. Raz dałam mu Bebiko, nie chciał, więc zrobiłam mu kaszkę Bobovity i zjadł ze smakiem :rolleyes:

Wczoraj znów zjadł tylko słoiczek jabłka z malinami i jagodami..

Jeszcze nie doszliśmy do pełnego, "rozszerzonego" codziennego menu ;-) Na razie tylko próbujemy nowości :tak:

W środę idziemy do pediatry i zobaczymy, ile mały przybrał przez te dwa tygodnie :tak:

reklama
Poczekaj jeszcze troszkę ;-) Nie ma co się spieszyć aż tak bardzo. Jeszcze chwila i też będziesz podawać :tak: :happy:

Ja kupiłam dzisiaj jabłuszko w słoiczku i pierwszą zupkę - marchewka z ziemniaczkami. Ale oczywiście na razie stoją w szafce i czekają :-D

Agutek wiem,nie chce przeginać aż tak bardzo. Poczekam, już tyle to wytrzymam. Ale mnie korci strasznie.... Jestem ciekawa czy Wiktorii to posmakuje.

Do góry