reklama
debiutantka
Marcówka 2007
To ja jednak trochę "grzeszę" bo np. wczoraj zjadlam jajecznicę, dzis jogurt (z Bakomy bo w składzie nie ma mleka w proszku).
Wczoraj byliśmy z Małym u lekarki i go obejrzała i powiedziała, że nawet jeśli faktycznie ma te skazę to taką słabą bo skóra dobrze wygląda. A ja już wcześniej z tym jedzeniem aż tak się nie pilnowałam.
Tak czy owak wzięliśmy recepte na Bebilon Pepti.
Wczoraj byliśmy z Małym u lekarki i go obejrzała i powiedziała, że nawet jeśli faktycznie ma te skazę to taką słabą bo skóra dobrze wygląda. A ja już wcześniej z tym jedzeniem aż tak się nie pilnowałam.
Tak czy owak wzięliśmy recepte na Bebilon Pepti.
A
Agutek
Gość
O 12.30 zjadła 110ml, a po 15 - 120ml.
Teraz będzie jadła po 18.
O 18.00 zjadła 90ml, a o 20.00 jedną i drugą pierś - ale czuję, że bardzo mało, bo jadła zaledwie kilka minut i po pewnym czasie nie słyszałam łykania - i zasnęła.
Czy to odpowiednia ilość jedzenia na dzień??
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hm... nie wiadomo ile zjadła z piersi. Może spróbuj przez jeden dzień odciągać pokarm i podawać butelką? Wtedy zobaczysz ile zjada w sumie.Czy to odpowiednia ilość jedzenia na dzień??
blueberry77
A ja zleciłam mężowi kupienie soczków i kupił Gerbera. I w przyszłym tygodniu będę małego poić. O ile będzie chciał pić :-).
blueberry77
Agutek, a jaki masz smoczek? Bo zobacz:
Gazeta.pl : Forum : Karmienie butelk�
tam pisze ekspert, że smoczek może mieć znaczenie. Ja już używam smoczka nr 3.
Postanowiłam, że spróbuję zmienić pory karmień nocnych. Wczoraj małego nakarmiłam po 22-iej (bo przeciekła mu pielucha i musiałam go przebrać) i potem go przetrzymałam do 3:30 (chociaż najpierw obudził się o 2:00 niestety). Dzisiaj spróbuję mu dać więcej i zobaczymy co będzie.
Gazeta.pl : Forum : Karmienie butelk�
tam pisze ekspert, że smoczek może mieć znaczenie. Ja już używam smoczka nr 3.
Postanowiłam, że spróbuję zmienić pory karmień nocnych. Wczoraj małego nakarmiłam po 22-iej (bo przeciekła mu pielucha i musiałam go przebrać) i potem go przetrzymałam do 3:30 (chociaż najpierw obudził się o 2:00 niestety). Dzisiaj spróbuję mu dać więcej i zobaczymy co będzie.
T
tigger
Gość
nasze cory sa mniej wiecej w tym samym wieku, Olivka wazy 6600 i nikt nie mowi, ze jest za gruba, wrecz przeciwnie - wszedzie ja chwala, ze sie bardzo dobrze rozwija i przybiera na wadze:-)a ile Wika wazy?Dziewczyny ja jestem przerażona moim żarłokiem, dałam jej po 3 godzinach mleko i myslałam że zje mnie a ona wtrabiła 200ml. Kurcze, nie chce zeby była grubasem. Może jej za dużo daje?? Ale jak jej kiedys zrobiłam 140 to był ryk. Ile powinny jadac 3 m-c dzieci?? I czy jest jakis przedział wagowy, bo ja jutro ide do lekarza i aż sie boje spojrzec na wagę, bo jeszcze mi powiedza ze mam ja odchudzac.
reklama
Sandi
Fanka BB :)
Napisał kasia580
Dziewczyny ja jestem przerażona moim żarłokiem, dałam jej po 3 godzinach mleko i myslałam że zje mnie a ona wtrabiła 200ml. Kurcze, nie chce zeby była grubasem. Może jej za dużo daje?? Ale jak jej kiedys zrobiłam 140 to był ryk. Ile powinny jadac 3 m-c dzieci?? I czy jest jakis przedział wagowy, bo ja jutro ide do lekarza i aż sie boje spojrzec na wagę, bo jeszcze mi powiedza ze mam ja odchudzac.
Niemartw sie moze Twoja niunka tyle potrzebujeprzeciez kazde dziecko jest inne:-)a u mnie na mleku jest napisane,ze dzieci od 3 do 4 miesiaca powinny jadac 170ml , wiec mala wcale duzo wiecej nie jada;-)