reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

Moja mleko modyfikowane pije 2 razy dziennie i też najbardziej uwielbia gęste zupy albo pulpety mięsne z warzywami.:tak:
Niestety bardzo lubi też ostro przyprawione potrawy a takich jej nie wolno.
Ostatnio jadła z nami kaszankę i boczek. Aż mlaskała ze smakiem. Ale takie wynalazki dostaje sporadycznie :-D
Za nabiałem nie przepada. Ser biały je tylko w pierogach albo kluskach z ziemniakami.

reklama
Moja wczoraj jadła chleb z truskawkami. :D Już nie mam pomysłu co jej dawać na śniadania i kolacje, bo nic nie chce do chleba. Pomidor nie, serek żółty nie, biały też nie, dżem nie, wędlinka też ostatnio jest be, jedynie Nutella nadal jej smakuje, no i jajko... Ale przecież w kółko nie może jeść jajek i Nutelli. Kaszki też nie przełknie, płatki śniadaniowe je, ale zazwyczaj samo mleko wyjada, a płatki zostają. Nie wiem, może jej to przejdzie...

mój też nie je praktycznie bo nie ma czasu a w biegu jakoś cięzko:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas też wciąga mleko 3-4 razy dziennie, ten 4 raz jak właśnie nie zje obiadu i nic innego nie chce a głodna jest...robimy po 210ml czasami 240ml.

warzywa krzyczy z daleka, żeby jej nie nakładać, a kiedyś bardzo ładnie jadła marcheweczkę
wczoraj zjadła frytki tylko i trochę mizerii...z warzyw zje tylko ogórka i pomidora ostatnio...
jak dostała wczoraj na obiad warzywa na ciepło zrobione to podniosła brokuła, spytała co to, a jak jej odpowiedziałam to powiedziała, że nie chce i wyrzuciła :dry:

nic czekam aż się jej zachce :-D

reklama
Do góry