reklama
elahar
mama Madzi
Karolek dostał wczoraj na podwieczorek mannę na wodzie z owocami i zjadł ze smakiem . A kaszek dla dzieci nie lubi. Może są za słodkie...
Moja Madzia też nie lubi kaszek . :-( Może masz rację z tym smakiem
S
szalona mama
Gość
Moja Madzia też nie lubi kaszek . :-( Może masz rację z tym smakiem
Jeśli chodzi o kaszki to ja kupuję te bezmleczne bobovity albo nestle np. ryżową, kukurydzuaną, ryżowo - kukurydzianą lub smakowe i te są ok ale za namową mojej pani doktor kupiłam sinlac i porażka. Zaciska buzię i nie ma mowy żeby zjadł choć trochę. Ale sinlac jest słodki w porównaniu z innymi kaszkami. Może to i dobrze, że słodki smak mu nie podchodzi. Nie będzie się słodyczami objadał Och jakby było dobrze gdyby mnie słodycze nie smakowały....
elahar
mama Madzi
Jeśli chodzi o kaszki to ja kupuję te bezmleczne bobovity albo nestle np. ryżową, kukurydzuaną, ryżowo - kukurydzianą lub smakowe i te są ok ale za namową mojej pani doktor kupiłam sinlac i porażka. Zaciska buzię i nie ma mowy żeby zjadł choć trochę. Ale sinlac jest słodki w porównaniu z innymi kaszkami. Może to i dobrze, że słodki smak mu nie podchodzi. Nie będzie się słodyczami objadał Och jakby było dobrze gdyby mnie słodycze nie smakowały....
Fredzik ja też kupiłam ten sinlac i tylko mi córcia zje jak dodam do mleka. Samego nie tknie.
A
Agutek
Gość
Dałam dziś na obiad mojemu dziecku tą słynną zupkę z rybą Bobovity.
Zjadła normalnie, a mi zapach jakoś szczególnie nie przeszkadzał
Zjadła normalnie, a mi zapach jakoś szczególnie nie przeszkadzał
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Agutek, a jak Tola po kanapce, było wszystko ok.?
A
Agutek
Gość
Agutek, a jak Tola po kanapce, było wszystko ok.?
Tak wszystko ok. Przed chwilą znowu dostała. Wcinała aż jej się uszy trzęsły.
Sama brała z talerzyka i wpychała do buzi kawałek po kawałku
Chyba wprowadzę powoli na stałe już tę kanapkę do jadłospisu.
W schemacie niby już można...
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Kanapka tzn chlebek z masełkiem, czy cos jeszcze?
A
Agutek
Gość
Ja nie smaruję masełkiem tylko kurczaczkiem lub indykiem ze słoiczka. Wychodzi coś a'la kanapka z pasztetem ;-) Ale masełkiem chyba też spokojnie można smarować
reklama
S
szalona mama
Gość
Chyba muszę spróbować. Dzisiaj dałam Szymkowi kawałek jabłuszka ale odgryzał kawałek, wydawało się, że gryzie ale jak łykał to się dławił aż mu łzy leciały z oczek:-( Ale może miękka bułeczka będzie ok chyba, że okaże się, że bułeczka ma za dużo mleka i uczuli:-( ale spróbujemy.