A
Agutek
Gość
No tak, bo mogli też pójść na łatwiznę i dać znaczek po 5 miesiącu a zawartość ta sama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie tak właśnie zrobili ;-).No tak, bo mogli też pójść na łatwiznę i dać znaczek po 5 miesiącu a zawartość ta sama
Sprawdzałam te kaszki dziś, ale oprócz składu i sposobu przyrządzania nic nie pisze na opakowaniuPewnie tak właśnie zrobili ;-).
Sprawdzałam te kaszki dziś, ale oprócz składu i sposobu przyrządzania nic nie pisze na opakowaniu
Ja stosuję właśnie kaszki Bobovity :-) Myślę, że na razie te "nowe" produkty nie są potrzebne, bo nie jest problemem dodać do zupki czy mleka te 2-3 gramy glutenu Właśnie sprawdziłam, że w 7 miesiącu Nutricia proponuje dodawać do mleka kaszkę glutenową raz dziennie, a kaszkę jako oddzielne danie podawać nadal bezglutenowąTo najpewniej będzie chyba stosować te kaszki Bobovity zgodnie z tymi zaleceniami z maila, którego wstawiłam w tym wątku
Przeglądałam dzisiaj sobie półki ze słoiczkami i zauważyłam pocieszającą sprawę - słoiczki po 6 miesiącu są z reguły już dużo większe, co oznacza, że dzieci będą się w końcu najadać ;-)
Z tą rybą to chyba jest nowy pomysł, bo ostatnio to widziałam w jakiejś gazecie (chyba "Mamo to ja") i tez się zdziwiłam. Wcześniej nic nie pisali o rybie . A słoiczków z rybą oczywiście nie ma.Natomiast zaskoczyła mnie ta ryba w 6 miesiącu - nie zauważyłam tego dotychczas Nie widziałam słoiczków z rybką po 5 miesiącu, po 6 chyba też nie, dopiero po 7, ale nie jestem pewna, muszę sprawdzić
Natomiast zaskoczyła mnie ta ryba w 6 miesiącu - nie zauważyłam tego dotychczas Nie widziałam słoiczków z rybką po 5 miesiącu, po 6 chyba też nie, dopiero po 7, ale nie jestem pewna, muszę sprawdzić
A co do słoiczków po 6 miesiącu to dużo jest takich po 190 gram :-) Wczoraj uzupełniliśmy zapasy i kupiłam m.in. rosołki z Bobovity właśnie 190 g za ok. 3 zł :-) Wogóle jest dość duża promocja w Carrefourze na Bobovitę - deserki są w granicy 1.95 - 1.99, zupki po 2.09, a te większe dania za ok. 3 zł