reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

agutek to sa dania ze sloiczkow dla dzieci od 4 miesiaca
wiec chyba tez ida wedlug schematu zywienia

Miloku jakie Ty sloiczki kupujesz ?? tu w uk rozumiem tak ?? co do jajek to ja nie bylam zdziwiona bo tez juz kiedys kupilam sloiczek dla dziecka od 4 miesiaca i bylo egg :tak:;-):-D

reklama
miloku, a jakiej firmy sloiczki dajesz Tristanowi?
ja myslalam o Hippie, bo jakos najbardziej mu ufam z tych obecnych na tym rynku, ale nie wiem, jak sie ma do tego np. Heinz i Cow&Gate

Zrobiłam dzisiaj Natalce zupkę:-) niegotująca mama ugotowała zupę:rolleyes: marchewka, ziemniaczek, pitrusza (ale bardzo mało), buraczek, por:tak: moja córka spróbowała jedna łyżke i ryczała jak szalona:szok: może za dużo tego wszystkiego:confused: jutro zrobię ziemniaczka z marchewką:tak:

miloku, a jakiej firmy sloiczki dajesz Tristanowi?
ja myslalam o Hippie, bo jakos najbardziej mu ufam z tych obecnych na tym rynku, ale nie wiem, jak sie ma do tego np. Heinz i Cow&Gate

raczej staram sie gotowac sama ,a jak sloiczki to narazie prubuje ktrore Tristaniwi podchodza. te obiasdki to calafior byl hippa, fasolka heinza, a ryz z jajkami cow&gate(czyli polskie bebiko)
narazie mamy za soba kalafior i ryz i smakowalo

mama jeszcze soczek ananasowey z hippa i pomarancza z jalbkiem z Caw&gate ale jeszcze nie prubowalam bo mam jeszcze flaszke soczki malinowo-truskawkowego

my gotujemy zazwyczaj zupke 9ziemniak marchewka a dzisiaj byla buraczkowa , albo ziemniaczki z maselkiem (przysmak Tristana):tak:albo jeszcze marchewka z maselkiem (tez lubi)

malaga sciagnelam od ciebie deserek z owocami i niunkowi smakuje . dziekujemy za podpowiedz:tak:

Jeszcze taki schemat z Nestle kiedy co można wprowadzać:
schemat_zywienia.jpg

reklama
Niewiem co sie dzieje ale niemoge napisac posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pisze juz 3 raz :wściekła/y::wściekła/y:

Agutku Dziekuje ;-) niemoge tego otworzyc :no: ale sprobuje jutro :tak:bo cos net mi muli :baffled: :wściekła/y:

Do góry