reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

Wow! Chodzący cennik z ciebie :-DJa za cholerę nie pamiętam dokładnie żadnej ceny :szok: Idę i kupuję najczęściej jak leci :zawstydzona/y:Aż muszę sama następnym razem spróbować zapamiętać ceny, ale chyba nie bardzo mi to wyjdzie - za dużo cyferek na raz :dull:
Ja staram się zapamiętać, co gdzie taniej ;-):-)

reklama
Ja staram się zapamiętać, co gdzie taniej ;-):-)

Rozumiem i bardzo dobrze :tak:
Ja mam jednak tylko 2 markety pod blokiem i praktycznie tylko tam się zaopatruję w jedzonko, więc wyboru nie mam ;-)Na pewno wiem, że w jednym jest trochę taniej, ale za to kiepski wybór i co chwilę półki świecą pustkami. W drugim zaś wybór znakomity ale ceny wyższe na bank :crazy:Musiałabym więc biegać pomiędzy jednym a drugim i tam gdzie taniej kupować wszystko co jest, a do droższego chodzić po urozmaicenie menu ;-):-D
Mam silne postanowienie tak robić, ale.....nie wiem na jak długo starczy mi chęci na to bieganie :-p:rofl2:

Ja mam jeden market pod nosem, a czasem mąż po pracy wstępuje do innego i kupuje słoiczki, jak są jakieś promocje ;-):-) A zupełnie nie po drodze mamy Kaufland, w którym jest największy wybór i najniższe ceny, jeśli chodzi o dania słoiczkowe :tak:
No i już tyle razy kupowałam w tym moim markecie, że nie sposób było nie zapamiętać cen :-D W sumie wolę zapłacić parę gorszy więcej niż biegać gdzieś dalej ;-) Ale od czasu do czasu muszę się wybrać do tego Kauflandu, żeby właśnie urozmaicić Piotrkowi menu :-)

Ja mam właśnie Kaufland pod nosem ;-) Ale wybór tam kiepściutki :eek: Co chwilę półki wyglądają tak, jakby przeszło tam tornado - puściutkie!

Ale jestem podekscytowana, był dzisiaj lekarz u malucha i powiedział o Piotrusiu, żeby wszystkie dzieci były takie zdrowe, jak on:-). Jestem spokojniejsza, mimo tego jego niejadkowania:dry:.
No i mamy wprowadzić pierwszą zupkę:tak: z domieszką kaszki z glutenem, na początek chyba kupię słoiczki, a jak załatwię sobie zdrowe warzywa, to sama się wezmę za gotowanie:-).

ja z warzywami mam dobrze, bo teściowie maja ogródek i tam włoszczyznę sadzą i buraczki i fasole, pomidory i ogórki- gorzej jak Wiktoria wyje im wszystko ale to jeszcze mam kumpele na wsi i rodzina męża też ma pole, więc jakoś damy sobie radę.

reklama
Do góry