asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Tatuś kupi dzisiaj mannę i zaczynamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja o glutenie rozmawiałam z pediatrą, a rozszerzanie diety raczej intuicyjnie traktuję, tak mniej więcej tylko kierując się ogólnie dostępnymi wytycznymi.
Amelkowa W sumie to nie wiem. ja już nic nie wiem
Witam drogie mamusie:-)
Dziś byłam z moim brzdącem na szczepieniu. Pani doktor zaleciła wprowadzenie małemu kaszek oraz słoiczków (karmię wyłącznie piersią). Niestety jako ,ze wizyta była państwowo,na zasadzie taśmociągu niczego konkretnego więcej się nie dowiedziałam. Czy tę kaszkę podaje się rano,czy wieczorem,czy ona zastepuje posiłek,czy po cycu się to daje,czy przed? i co to znaczy,ze można tę kaszkę póxniej dodawać do zupek i kiedy???Czy słoiczki się podgrzewa i jesli tak to do jakiej tem mniej więcej? kurde,mam mentlik w glowie,nie wiem jak zacząc z tym wszystkim?i nie mam kogo spytać więc proszę Was o radę:-)
dziekuję i pozdrawiam:-)
Witam drogie mamusie:-)
Dziś byłam z moim brzdącem na szczepieniu. Pani doktor zaleciła wprowadzenie małemu kaszek oraz słoiczków (karmię wyłącznie piersią). Niestety jako ,ze wizyta była państwowo,na zasadzie taśmociągu niczego konkretnego więcej się nie dowiedziałam. Czy tę kaszkę podaje się rano,czy wieczorem,czy ona zastepuje posiłek,czy po cycu się to daje,czy przed? i co to znaczy,ze można tę kaszkę póxniej dodawać do zupek i kiedy???Czy słoiczki się podgrzewa i jesli tak to do jakiej tem mniej więcej? kurde,mam mentlik w glowie,nie wiem jak zacząc z tym wszystkim?