Chogata
Mama Aluni i Dominika
Matko to moja waży 13 kg .Mimo ,ze cały grudzień przechorowała i na samych mandarynkach jechała i sokach .Ja tylko wieczorem jej ograniczam jedzenie bo potem źle spi mi .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny czy nasze dzieciaki(te sierpniowe) moga pic juz kakao? takie na krowim mleku,bo moja dzis wypila prawie caly kubek
a czy nasze dzieci mogą jeść ser biały, taki twaróg ze śmietaną np i jogurty-no właśnie jakie?
my amelkowne "poimy" i karmimy zarowno mlekiem jak i serkami czy jogurtami (nie tylko tymi dla dzieci) juz od dawna. u nas nie bylo zadnych alergii wiec z tym luz. widzisz Sempe tu w uk od 12 mca zycia nie podaje sie formulki tylko krowie mleko co kraj to obyczaj. nam pielegniarka srodowiskowa juz po 6-7mcu zycia powiedziala ze mozna zaczac wprowadzac krowie mleko do diety9wiadomo stopniowo po troszke i powoli).amelkowna juz od dluuuugiego czasu zna smak krowiego mlesia. na szczescie alergii zadnych nie bylo wiec luzikwg wskazan to mleko krowie wprowadza się po 3roku życia,.
ale ja tego nie słucham:-) Alicja je bydyń na krowim, pije codziennie actimel, je danio waniliowe całe, jak mam maślanke "pieczone jabłko" to tez nie pogardzi, kakao sporadycznie bo i tak czekoladke wciąga codziennie, najbardziel lubi ptasie mleczko... łakomczuch jak mama:-)