reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych dzieci

reklama
U nas mandarynki to też ostatnio najlepsza zabawka...wysypuje sobie z miski, wkłada, kula po stole... A jak ma jeść to ja muszę dawać- bo jak sam je to zawsze napcha kilka kawałków do buzi, przeżuje sto tysięcy razy i wypluwa ;-) A Mleko to rano pije mod. bananowe a na wieczór czasem kakao (takie co jest w nim więcej cukru niż kakao ;-) )

I też słodzę miodem, tylko że zauważyłam że jak do grysiku miodu dodam to mi strasznie rzadki się robi..Też tak macie?

Uff i cieszę się że Jasiek od początku pije z kubeczka, bo pamiętam jakie akcje mieliśmy jak Juli butelkę chcieliśmy zabrać...Ale dla równowagi mamy smoczek, który jest Jasiowym najlepszym przyjacielem i pewnie prędko się go nie pozbędziemy...

Maggie- co do Twojego pytania o rodzaj pieczywa- my jemy ciemne, słonecznikowe głownie i Adas tez takie je, kupowałam wczesniej bułki ale zjadł trochę , reszta wyschła i dla ptaków była, wiec juz teraz ciemen z nami je

a czekolady i kakao nie beę narazie dawać bo dziwne czerwone krostki ma i podejrzewam ze to od kakao własnie

Aluta tez mandarynki wcina na okrągło!! i muszę chować bo inaczej nic innego nie zje...

wczoraj zjadła az 2 naleśniki ze sredniej patelni z serkiem danio... chciała jeszcze ale jej nie dałam, pół godziny później zjadła jeszcze pulpeta gotowanego!
kurcze tyle ona je a waga stoi od dobrych 2 miesięcy, czy powinnam się nie pokoić???
waży ok 9.700 i mierzmy ok 76cm

No Sempe niby dzieci powinny przybierać choć trochę ale teraz jak już biegają to spalą więcej niż nagromadzą. My przeszłyśmy 3 choroby od września także te 11.100g mi pasuje. I tak nosić na 4 piętro ciężko. Znam dwie półtoraroczne dziewczynki które nawet tyle nie ważą za to są wyższe. Ale jak cię to niepokoi to zrób jej badania podstawowe.

reklama
Do góry