reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych dzieci

reklama
no i mam go :-) kosztował 10,90

"szwajcarski bulion warzywny bezglutenowy BIO
Składniki: hydrolizowane białko roślinne, skrobia ziemniaczana, sól morska, olej palmowy, warzywa 10% (seler, cebula, marchew, por), maltodekstryna, przyprawy (kurkuma, biały pieprz, czosnek, kwiat gałki muszkatolowej i gałka), pietruszka, lubczyk.
Produkt bezglutenowy, bezmleczny, nie zawiera drożdży"

Rubi poczytaj o oleju palmowym ze to bardzo szkodliwy skladnik. Nie wiem czy mialas okazje czytac gdzies o Ramie margarynie- ze wlasnie zawiera olej palmowy- i ze jest to skladnik ktory zostaje wycofywany ze wzgledu na efekty uboczne. Znajde ten tekst to wkleje.

Moje dziecko strajkuje jeżeli chodzi o obiadki. Tylko bułki by jadła, bo może sama.
Oprócz brokuła i kalafiora co mogę jej jeszcze dać do samodzielnego spożycia?
Dziś ugotuje jej marchewki w całości ale na tym moje pomysły się kończą:(

Moje dziecko strajkuje jeżeli chodzi o obiadki. Tylko bułki by jadła, bo może sama.
Oprócz brokuła i kalafiora co mogę jej jeszcze dać do samodzielnego spożycia?
Dziś ugotuje jej marchewki w całości ale na tym moje pomysły się kończą:(

Efe, ja daje ziemniaki ugotowane, jajko cale ugotowane, piers z kurczaka bardzo dlugo gotowana aby byla miekka(rozplywa sie w ustach), ser zolty, robie tosty-chleb+ser, daje ogorka zielonego, buraczek ugotowany.

a ja mam bułkę odstawić :-( a tak Moni smakuje...

mamy miesiąc bez glutenu totalnie byc a potem znów dawki ekspozycyjne....czyli powrót do bułki nie wcześniej niż za...5 miesięcy :-( :-( :-(

po co ja jej w ogóle tą bułę dawałam....

a ja mam bułkę odstawić :-( a tak Moni smakuje...

mamy miesiąc bez glutenu totalnie byc a potem znów dawki ekspozycyjne....czyli powrót do bułki nie wcześniej niż za...5 miesięcy :-( :-( :-(

po co ja jej w ogóle tą bułę dawałam....

Czyli co Rubi podejrzenie nietolerancji?

no trzeba to jeszcze raz sprawdzić....

ponoc 2 kromeczki z bułki to za dużo w stosunku do dawki ekspozycyjnej :-:)-:)-(

reklama
no trzeba to jeszcze raz sprawdzić....

ponoc 2 kromeczki z bułki to za dużo w stosunku do dawki ekspozycyjnej :-:)-:)-(
hmmm noa le zeby tak od razy na 5 miesiecy????Pamietam ze Miłosz tez jakis czas miał rózne kupki po róznych pokarmach i własnie jak wprowadzałam gluten to były niezbyt ciekawe ale mu samo przeszło

Do góry